Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

530 24 3de Dana Purgaru

Un cuplu de britanici a cerut ajutorul iubitorilor de feline pentru finanțarea primei săli de cinematograf cu pisici. Dacă se va realiza, acesta va fi primul cinematograf din lume în care iubitorii de filme și de feline se vor putea bucura de ambele pasiuni.

Se adresează în special persoanelor care au nevoie de terapie

530 24 4Paula Siedlecka, în vârstă de 25 de ani, și William Piper, de 24 de ani, au lansat un proiect de crowdfunding pentru cinematograful cu pisici. Proiectul Great Kitten are nevoie de 55.000 de lire sterline pentru a porni. Până acum, circa 50 de persoane au donat sume modeste, iar numărul doritorilor pare să fie în creștere. Cuplul intenționează să adopte zece pisici care sunt prietenoase cu oamenii și să le lase să mișune libere prin cinematograf. Scopul inițiativei este să atragă atenția asupra binefacerilor pisicilor și se va lucra cu organizațiile caritabile, pentru a oferi „terapie cu pisici” persoanelor cu probleme mentale sau care mai au puțin de trăit. Inițiatorii proiectului au declarat că cinematograful cu feline va avea doar beneficii. Astfel, acesta va reduce stresul, va spori starea de bine și va combate singurătatea londonezilor.

Proiectul cinematografului cu pisici nu este însă o ciudățenie în Marea Britanie, deoarece în Londra este la modă deschiderea de localuri centrate pe animale sau păsări. În acest an se vor deschide o cafenea cu bufnițe, o cafenea cu câini și un spațiu de picnic cu porci de dimensiuni mici.

Add comment


Security code
Refresh