Main menu

header

531 24 4de Dana Purgaru

Un caz şocant a făcut mare vâlvă în Statele Unite, şi nu numai. Protagonistul este Bart, un motan despre care se credea că e mort şi a fost îngropat. El a reapărut la cinci zile după înmormântare.

A reapărut după cinci zile

Bart a fost găsit de proprietar într-o baltă de sânge după ce a fost lovit de o maşină. Pentru că nu mai respira, el a fost îngropat, şi toată lumea a crezut că lucrurile s-au sfârşit acolo. Însă, după cinci zile, Bart a reapărut, spre stupoarea tuturor. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat, şi imediat cazul a devenit celebru în Florida, iar ştirea a fost difuzată intens în mass-media. Ellis Hutson, proprietarul lui Bart, este convins că fratele şi partenerul de joacă al motanului ar fi fost cel care l-a dezgropat şi l-a readus la viaţă. „Avem două pisici care se joacă împreună. Poate că cealaltă a mers să-şi caute fratele şi l-a dezgropat”, a afirmat Hutson. David Liss, cel care a îngropat pisica, a declarat ferm convins că Bart nu mai respira în acele momente. „M-am uitat la pisică, m-am tot uitat şi am văzut că nu-şi mai mişca pieptul deloc, aşa că am zis că e moartă”, a comentat el.

Experţii au declarat că sunt şanse mici ca pisica să fi fost îngropată timp de cinci zile şi să supravieţuiască. Cel mai probabil, spun ei, animalul a fost dezgropat după scurt timp, dar a stat ascuns de frică. Bart a primit îngrijiri de la veterinari şi se află în afara oricărui pericol.

Add comment


Security code
Refresh