Main menu

header

532 23 1de Alexandra Rotărescu

În toţi anii săi de burlăcie, se spunea că George Clooney era mai devotat faţă de necuvântătoarele sale decât faţă de partenerele de viaţă. Chiar el a recunoscut că a suferit „ca un câine” atunci când a murit Max, un porc pe care actorul l-a avut timp de aproape două decenii şi care „a reprezentat cea mai lungă relaţie din viaţa mea”. Starul hollywoodian a renunţat la burlăcie în 2014, când a luat-o de soţie pe avocata Amal Alamuddin şi şi-a extins familia cu doi „membri”: Cockerii Einstein şi Louis.

Îl vizitează pe platoul de filmare

532 23 3Aflat recent pe platoul de filmare a peliculei „Money Monster”, George Clooney a primit o vizită cât se poate de plăcută: proaspăta soţie a venit însoţită de cei doi căţei ai cuplului, Cockerii Einstein şi Louis. Asemenea moment înduioşător, surprins negreşit de paparazzi, nu este singular în viaţa îndrăgitului actor. Starul hollywoodian s-a lăsat fotografiat de nenumărate ori împreună cu animăluţele sale fie când se afla la filmări, în timpul unor şedinţe foto sau relaxându-se în grădina casei sale. De fapt, necuvântătoarele actorului au atras de multe ori atât atenţia presei mondene, care le cataloga drept „cei mai apropiaţi prieteni ai actorului”, cât şi pe cea a partenerelor din viaţa vedetei, care le percepeau însă ca pe nişte adevăraţi „rivali”.

„Max era «copilul» său!”

Până să-şi oficializeze relaţia cu frumoasa Amal, Clooney a fost considerat unul dintre cei mai doriţi burlaci din Cetatea Filmului, iar partenerele pe care le-a avut de-a lungul anilor şi-au dorit cu ardoare să-l însoţească pe acesta la altar şi chiar să-i facă un moştenitor. Din păcate, planul lor de a-l aduce pe George pe „drumul cel bun” a eşuat. Iar una dintre fostele sale iubite, Elizabeth Daily, are explicaţia perfectă: „Cât am fost noi împreună, nici nu voia să audă de copii, avea un porc pe care îl considera «copilul» său! A iubit enorm acel animal şi, credeţi-mă, era un porc în toată regula, mare cât toată masa din sufragerie.” Se pare că dragostea lui George pentru animale a depăşit limitele considerate acceptabile de fosta sa parteneră: „Mă duceam acasă la Clooney, şi Max era omniprezent. Nici măcar noaptea nu puteam scăpa de el. Porcul dormea pe podea chiar lângă pat, pe partea lui George. Şi măcar de-ar fi rămas acolo, dar ne trezeam noaptea cu porcul în pat cu noi!”

Pus să aleagă între iubită şi porc

532 23 2Nu numai pentru distrugerea relaţiei cu Elizabeth Daily poate fi învinuit bietul porc, se pare că Max a reuşit să mai facă încă o „victimă”: povestea de dragoste dintre actor şi modelul Celine Balitran a avut acelaşi final nefericit. În încercarea de a salva idila, frumoasa blondă a mers mai departe decât predecesoarea şi i-a dat lui George un ultimatum: să aleagă între ea şi porc! Este evidentă alegerea lui George, care a avut numai cuvinte de laudă pentru patruped: „Animalele pe care le creşti devin adevăraţi membri de familie. Ajungi să faci aproape orice pentru ei, asta e clar!” Elizabeth Daily a început să întrevadă o speranţă pentru fostul său iubit abia în 2006, când porcuşorul Max, bolnav de artrită şi parţial orb, a murit la vârsta de 18 ani: „George a suferit enorm atunci, dar poate că acum, când nu-l mai are pe Max, o să îi vină şi lui mintea la cap şi o să-şi dorească nişte copii adevăraţi.”

„Dormea în pat cu mine”

Dacă paternitatea nu-l tentează încă pe starul de 54 de ani, care a recunoscut că nu plănuieşte să devină tată în viitorul apropiat, un progres tot măcar s-a înregistrat anul trecut: după 21 de ani de burlăcie, Clooney şi-a pus pirostriile! Iar soţia sa pare că n-are nicio problemă cu patrupedele pe care actorul le deţine în acest moment. Adevărul e că starul hollywoodian n-a rezistat prea mult timp fără să aibă măcar câteva animale care să zburde pe proprietatea sa. „După ce l-am pierdut pe Max, am simţit că s-a încheiat un capitol din viaţa mea şi mi-am zis: «Gata, fără porci de acum înainte!»”, a recunoscut actorul recent. „Nu mă înţelegeţi greşit, porcii sunt foarte deştepţi! Max era atât de amuzant, încât mă făcea să râd tot timpul! Chiar a dormit în pat cu mine toată perioada cât a fost pui… Dar era, în acelaşi timp, şi o mare bătaie de cap, pentru că distrugea prin casă tot ce întâlnea în cale…”, a ţinut să precizeze vedeta.

  • Starul din „Gravity” nu-şi concepe viaţa fără cei mai buni prieteni ai omului

Actorul a apelat la un truc atunci când a vrut să adopte un căţel din adăpost: şi-a uns pantofii cu o bucată de carne pentru ca mirosul să-l facă pe patruped să nu se mai despartă de el

Einstein cucereşte Hollywoodul!

532 23 5532 23 6Următorul animal de companie al actorului nu s-a dovedit a fi o pacoste în adevăratul sens al cuvântului, însă a reuşit să-i dea şi el câteva emoţii lui George chiar înainte de-a intra în posesia acestuia. Dar cum de-a ajuns simpaticul Einstein, căci despre el este vorba, dintr-un adăpost aglomerat şi mizerabil de animale tocmai la Hollywood? „Voiam să-mi iau un câine, pentru că nu mai avusesem unul de ceva vreme, de când îmi murise Bulldogul Bud”, povesteşte Clooney. Şi, dacă tot s-a decis să-şi extindă familia cu un nou „membru”, de ce să nu facă şi o faptă bună în tot acest timp şi să salveze un căţel amărât dintr-un adăpost?! La sfârşitul anului 2009, actorul a văzut un anunţ postat pe internet despre un pui de Cocker foarte speriat, supraponderal, bolnav de hipotiroidie, cu probleme oculare şi cu mare nevoie de afecţiune. „Aveau un filmuleţ cu el, în care îl vedeai speriat şi murdar peste tot. Mi s-a părut simpatic foc!”, explică vedeta. Impresionat de cazul micuţului căţel, care se afla deja pe lista celor care urmau să fie eutanasiaţi, Clooney a sunat la adăpost ca să-l adopte. Spre surprinderea sa, i s-a pus o condiţie: „Dragostea trebuie să fie reciprocă!” „Doamna de la adăpost mi-a zis că îl aduce acasă la mine şi mi-l lasă numai dacă mă place căţelul. Dacă nu mă place, îl ia înapoi. Când mi-a zis asta, am început să mă panichez: dacă nu mă place câinele?!” Emoţionat peste măsură, actorul s-a pregătit ca pentru rolul vieţii sale: s-a pus la patru ace, după care a dat iama în frigider după o bucată de carne cu care şi-a frecat pantofii, pentru ca patrupedul să nu se dezlipească de el. Iar trucul a ţinut! „Cum am deschis uşa, ce să vezi?! Câinele mi s-a aruncat la picioare! Nici femeia nu mai ştia ce să zică, atât de emoţionată era de reacţia căţelului! Ce mai, nu puteam să mă mai mişc prin casă fără ca Einstein să nu fie cu botul în pantofii mei!”, a declarat încântat actorul. Recunoscător că doamna de la adăpost a semnat actele de adopţie pentru puiul de Cocker, Clooney şi-a pus şi el semnătura pe un cec generos pe care l-a donat centrului pentru animale abandonate. Şi de atunci Einstein şi George trăiesc fericiţi împreună în vila lor din Hollywood Hills! Cockerul e în continuare nedezlipit de celebrul său stăpân: participă la şedinţe foto, face vizite pe platouri de filmare, are programări la spa… Ehee, asta da viaţă de câine!

Add comment


Security code
Refresh