Main menu

header

533 23 1de Gabriela Militaru

Pe Ryan Gosling îl știm din dramele romantice în care a apărut de-a lungul carierei, cum ar fi „Blue Valentine” sau „A naibii dragoste”. Actorul este, de asemenea, considerat unul dintre cei mai sexy actori ai momentului, iar la 34 de ani este, împreună cu partenera sa de viață, actrița Eva Mendes, tatăl unei fetițe de câteva luni. La fel de cunoscută a devenit și dragostea lui Ryan pentru câinele său, George, care este nelipsit din preajma actorului. Cei doi au trecut prin momente plăcute, dar și mai puțin fericite, fiind deseori văzuți împreună în cele mai ciudate ipostaze.

Un patruped yoghin

533 23 2Nu există niciun dubiu că Ryan Gosling și câinele său, George, se bucură de cea mai frumoasă prietenie. Actorul își iubește atât de mult companionul nevorbitor, încât, de-a lungul timpului, acesta din urmă a fost văzut însoțindu-și stăpânul peste tot, până și la orele de yoga. „The National Enquirer” scria în 2011 că George a participat la o lecție de yoga și a făcut tot posibilul să se facă remarcat. Se pare că, deși este un câine bine educat, George a preferat ca la sesiunea de yoga să-și facă simțită prezența lătrând și întrerupându-i pe colegii lui Ryan, în ciuda eforturilor actorului de a-l liniști. „Ryan i-a așezat lui George o păturică lângă el, încercând să-l determine pe câine să stea acolo nemișcat. Dar după numai 30 de secunde, George s-a ridicat și a început să se plimbe prin sală, deranjându-i pe cei care se concentrau la exercițiile lor”, a povestit unul dintre instructorii de la sala de yoga din West Hollywood, unde Ryan este un client fidel. Partea cea mai neplăcută a acestui episod este că, la un moment dat, George a ales să-și facă nevoile într-un colț al camerei. Acesta a fost momentul în care instructorul i-a cerut lui Ryan să scoată câinele afară din sala de curs. Cotidianul american a adăugat că, potrivit unor surse de la sala de yoga, Ryan Gosling a încercat ulterior să-l aducă din nou pe George la sală, însă de data aceasta instructorul l-a refuzat încă de la început.

Vedetă de televiziune

După ce a dovedit că nu se împacă prea bine cu yoga, câinele lui Ryan Gosling a continuat să apară alături de actor la evenimentele la care acesta trebuia să fie prezent. Așa se face că, în 2013, George și-a făcut debutul la televizor. El a participat alături de Ryan la show-ul binecunoscutului moderator Jimmy Fallon. Pentru că nu putea să apară oricum pe micul ecran, actorul s-a asigurat că George va avea o apariție de neuitat, astfel încât câinele a venit în studio cu o coafură foarte chic, în stil mohawk. Creasta se întindea de la cap până la coadă, făcându-l pe George să pară un hipster canin de invidiat. Frizura l-a determinat pe Jimmy Fallon să se întrebe ce rasă de câine este George. „Este un fel de Muppet”, a glumit Ryan Gosling în legătură cu prietenul său patruped, care, în realitate, este un câine corcitură. Întrebat, în aceeași emisiune, despre planurile sale, Ryan a insistat ca George să primească toată atenția. „George este mult mai interesant decât mine. L-am luat special ca să mă ajute în timpul interviului, și asta fac mereu. Am acte speciale cu el ca să poată să călătorească peste tot cu mine”, a explicat actorul. Bunul său prieten a părut mult mai cooperant pe parcursul emisiunii decât fusese la ora de yoga, în parte și din cauza unei răni pe care o avea la picior. George a pășit încă de la început în platoul emisiunii purtând un ciorap roșu, care, la prima vedere, ar fi putut părea o glumiță. Ryan Gosling a ținut totuși să specifice că George suferea de o afecțiune a pielii care îi provoca mâncărimi. „Are o iritație la picior. I-am pus ciorapul ca să nu se mai scarpine”, a explicat Ryan despre câinele său, care nu se sfia să-i poarte șoseta.

Alarmă falsă

533 23 3Este nesigur dacă afecțiunea de la picior a avut urmări nefaste sau dacă veștile ulterioare despre starea de sănătate a lui George au fost doar niște zvonuri nefondate. Cert este că, la sfârșitul verii anului 2013, revista americană „Star” titra că Ryan Gosling s-ar fi aflat într-un doliu anticipat din cauza sănătății precare a câinelui său, atunci în vârstă de 11 ani. „Ryan are inima frântă și nu se așteaptă ca George să mai trăiască mai mult de un an”, a declarat o sursă apropiată actorului. În paralel, presa americană tabloidă a publicat fotografii cu Ryan cărându-l în brațe pe George, fapt ce a întărit credința că patrupedul ar fi într-adevăr într-o stare gravă. În plus, Ryan a fost văzut în repetate rânduri călătorind fără simpaticul canin, ceea ce nu se mai întâmplase anterior. „Când este plecat de acasă, lui Ryan îi este teamă că George ar putea păți ceva și insistă sa-l vadă pe Skype în fiecare zi”, a dezvăluit un apropiat al actorului pentru „Star Magazine” în urmă cu doi ani.

Totuși, anul acesta, la vârsta de 13 ani, George este în plină formă. Nu se știe clar cum, dar grijile din trecut (fondate sau nu) legate de sănătatea patrupedului par să fi dispărut. Caninul a fost fotografiat alături de Ryan Gosling pe platourile de filmare a noului film în care joacă actorul, „The Nice Guys”. În timpul uneia dintre pauzele de filmare, actorul a fost surprins ajutându-l pe prietenul său necuvântător să bea apă direct din sticlă. George părea mai mult decât încântat să împartă sticla cu apă, dar mai ales să beneficieze de atenția stăpânului său.

Ryan Gosling l-a adoptat pe George în urmă cu 12 ani dintr-un adăpost pentru animale abandonate

Actorul luptă și pentru drepturile femelelor porcine gestante, despre care spune că nu ar trebui văzute doar ca niște piese dintr-un întreg lanț de reproducere

Prietenie la cataramă cu „fratele vitreg“, câinele Evei Mendes

Este posibil ca Eva Mendes să fi avut de trecut un test foarte important atunci când, în 2011, a început o relație cu Ryan Gosling. Este vorba despre „testul George”. Dar cum Eva este ea însăși o mare iubitoare de câini și, judecând după faptul că cei doi actori formează și acum un cuplu, mai mult ca sigur că Eva a trecut testul. De fapt, ea a fost fotografiată de mai multe ori în timpul relației cu Ryan plimbându-l pe George. Actrița, care are și ea un câine, rasa Ciobănesc belgian Malinois pe nume Hugo, a ținut să le transmită paparazzilor că dorește să-i fie respectată intimitatea. „De fiecare dată când ies să plimb câinele aud pe cineva strigând «Hei, Hugo!» și mă întreb de unde știu fotografii cum îl cheamă pe câinele meu. Este foarte ciudat!”, a spus actrița.

Add comment


Security code
Refresh