Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

538 23 1de Dana Purgaru

Rosie este o pisicuţă de 3 luni care se comportă la fel ca un căţeluş după ce a fost adoptată de Lilo, o femelă din rasa Husky. Rosie îşi petrece timpul numai cu Lilo, iar prietenia dintre cele două le-a făcut vedete pe Instagram.

Prietenia depăşeşte graniţa speciei

Rosie a fost găsită pe o stradă din California, SUA, şi a fost adoptată de două surori iubitoare de animale, care locuiau împreună cu trei pisici, trei câini şi doi iepuri. Pentru că Rosie a refuzat să mănânce şi era apatică, cele două doamne au lăsat-o în grija căţeluşei. „Starea de sănătate a lui Rosie s-a ameliorat considerabil datorită faptului că a fost adoptată de Lilo, care o tratează ca pe unul dintre semenii ei, aşa încât ea creşte având impresia că este un Husky. A început chiar să meargă cu ei la plimbare”, a declarat una dintre surorile care o îngrijesc. „Din când în când, le mai despărţim ca să-i acordăm un respiro lui Rosie, deoarece Lilo nu-şi dă seama cât de mare este în comparaţie cu pisicuţa, şi îi poate face rău fără să vrea. Este foarte distractiv să le vezi când se reîntâlnesc: sunt nebune de fericire”, a mai spus proprietarea animăluţelor.

Profilul de pe Instagram al celor două surori este urmărit acum, după ce au postat pozele cu Rosie şi Lilo, de peste 50.000 de persoane, atrase de imaginile din care reiese clar că prietenia nu ţine cont de specie.

Add comment


Security code
Refresh