Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

538 23 4de Dana Purgaru

Hatebreak este singura formație din lume în care solistul e un... papagal. Waldo are 21 de ani și cântă rock „supărat”. Pasărea i-a uimit pe oamenii de știință, iar clipurile cu ea fac înconjurul lumii pe internet și la televiziuni. „Chiar dacă muzica nu e pe gustul tuturor, trebuie să recunoști că e vorba despre un unicat, iar pasărea își face treaba cu brio”, scrie revista „People”.

Hatebeak, formație înființată în 2004, care s-a reunit în acest an după o pauză de activitate, va scoate pe piață cel de-al patrulea album, „Number of the Beak”. Alături de vedeta înaripată Waldo cântă Blake Harrison la tobe și Mark Sloan la chitară.

Add comment


Security code
Refresh