Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

540 24 1de Alexandra Rotărescu

Recunoaşte singură că numai dragostea necondiţionată primită de la câinii săi a ajutat-o să treacă peste cele mai dificile perioade din viaţa sa, precum divorţul de Brad Pitt. Nu-i de mirare că, de-a lungul carierei, a acceptat roluri în care să aibă parteneri patrupezi, ca în drama „Marley and Me” sau documentarul despre urşi „Growing Up Grizzly 2”, şi că a păşit din nou spre altar, la 6 august, însoţită şi de prietenii săi canini.

Răsfăţ canin de cinci stele

540 24 2Mult aşteptata nuntă dintre actriţa americană şi logodnicul său Justin Theroux a avut în sfârşit loc, iar cununia s-a desfăşurat în prezenţa câinilor pe care celebrul cuplu îi are. De fapt, se pare că cei doi miri au decis să-şi unească destinele pe proprietatea pe care o deţin în California doar pentru ca patrupezii lor să poată participa la ceremonie. Mai mult de-atât, Jennifer a ţinut morţiş ca nu numai ea să se pregătească temeinic pentru asemenea eveniment, ci şi căţeii săi. Astfel, Dolly şi Sophie au avut parte de acelaşi răsfăţ ca mireasa şi au beneficiat de tratamente corporale asigurate de unul dintre cele mai luxoase centre canine din Los Angeles, „Spa Dog”. Spa-ul de lux mobil pune la dispoziţie servicii precum aromoterapia şi masajul, iar tariful minim perceput la domiciliul clientului este de 90 de dolari, aşadar presupunem că s-a cheltuit o mică avere pe şedinţa prenupţială de relaxare şi înfrumuseţare a necuvântătoarelor. Nu există încă surse care să confirme că patrupezilor li s-a făcut şi manichiura, însă baia aromată şi masajul au existat cu certitudine pe lista serviciilor prestate de celebrul spa canin.

2.800 de dolari pentru întreţinerea unui blănos

540 24 3Căţeii lui Jennifer se bucură de astfel de previlegii nu numai în cazul unor ocazii speciale precum nunta stăpânilor, ci şi în viaţa de zi cu zi. Norman, o corcitură de Terrier pe care Aniston l-a achiziţionat în timpul mariajului cu Brad Pitt, şi Ciobănescul Dolly au însoţit-o adesea pe actriţă pe platourile de filmare. Astfel, membrii echipei ajungeau să cunoască pe de rost regulile care impuneau modul în care trebuia să fie tratate animăluţele vedetei: Norman era hrănit numai cu mâncare organică pentru oameni, nu trebuia pus niciodată în lesă şi stătea pe un scaun lângă regizor, ca să aibă vizibilitate maximă către stăpâna sa. Şi extravaganţele canine nu se opresc aici! Anul trecut, tabloidele americane susţineau că actriţa - care cheltuie săptămânal nu mai puţin de 700 de dolari pe întreţinerea unui singur căţel! - le dă patrupezilor săi să bea apă antiîmbătrânire, denumită „Kangen Water”. Apropiaţii vedetei sunt de părere că Jennifer speră să le asigure lui Dolly şi lui Sophie un trai îndelungat odată ce şi-a instalat acasă filtrul de 4.000 de dolari cu ajutorul căruia se obţine miraculoasa apă. De fapt, afecţiunea pentru animalele sale de companie a mers atât de departe încât actriţa a început să se compare cu necuvântătoarele sale: „Dolly mi se aseamănă pentru că mintea ei funcţionează cu o viteză mult mai mare decât corpul, iar Norman era înţelept, dar puţin sceptic, fix ca mine!”  

Muşcătura lui Dmitri şi tatuajul Norman

540 24 4Contrar aparenţelor, doamna Theroux n-a avut din totdeauna o relaţie apropiată cu toţi căţeii pe care i-a deţinut. „Primul meu câine, un pudel pe nume Dmitri, nu prea m-a plăcut”, e de părere Jen. „Eu eram destul de mică şi ţin minte că voiam să mă joc cu el. Dar joaca însemna să mă urc pe el şi să-l călăresc. Ei, şi când am încercat să fac asta, m-a muşcat. Din acel moment am fost convinsă că n-am să fiu niciodată vreo mare iubitoare de câini, dar iată că acum am câini şi îi iubesc foarte mult!”, a încheiat ea încântată. Timp de 15 ani s-a bucurat de compania lui Norman, care a murit, însă, în 2011. A ţinut atât de mult la acel căţel, încât voia să facă un scurt metraj numai cu expresiile lui faciale, denumit „Prim plan pe Norman”. „Era o corcitură, dar una absolut adorabilă! Avea o faţă atât de expresivă!... Era, de fapt, un om îmbrăcat într-un costum de câine, vă jur”, susţine cea care i-a fost stăpână.

Dispariţia lui Norman a lăsat un gol imens în sufletul vedetei de 46 de ani, care a decis, în memoria acestuia, să-şi facă primul tatuaj, cu numele lui. „Bărbaţii vin şi pleacă din viaţa noastră, dar relaţiile amoroase nu se aseamănă în niciun fel cu relaţia pe care o ai cu câinele tău. Din păcate, căţeii nu trăiesc atât de mult cât ar trebui. Trebuie să-ţi iei adio de la ei prea devreme şi mă întristează enorm lucrul ăsta! Dar dragostea lor e necondiţionată şi mie îmi place asta la nebunie!”, a declarat Jennifer după despărţirea de Terrierul său. Probabil acesta trebuie să fie motivul pentru care Aniston a achiziţionat, în urmă cu patru ani, un apartament de lux în New York, în valoare de 5 milioane de dolari, iar drept proprietar l-a trecut pe regretatul său căţel.

  • Vedeta serialului de comedie „Prietenii tăi” îşi hrăneşte patrupezii cu apă antiîmbătrânire şi mâncare organică

„Am plecat plângând de la adăpost”

La un an de la moartea lui Norman, Jen şi Justin au adoptat-o pe Sophie, o corcitură de Pitbull, de la un adăpost de animale din Los Angeles, pentru a-i ţine companie lui Dolly, corcitura de Lup Alb în vârstă de aproape 10 ani. De fapt, actriţa a decis să-şi extindă familia canină în momentul în care o prietenă de-a ei, mare iubitoare de animale, a înştiinţat-o că 10 pui de căţel fuseseră abandonaţi la uşa unui adăpost de animale din Los Angeles. „Am stat trei ore în adăpostul acela şi era cât pe ce să plec acasă cu trei pui, nu cu unul. E atât de greu să-i laşi acolo, dar nici nu poţi să-i salvezi pe toţi. Vă spun, am plecat de acolo plângând… Am luat-o pe Sophie pentru că ea a fost cea care s-a îndreptat spre noi şi ştiţi cum se spune, ei ne aleg pe noi, nu invers…”, povesteşte vedeta despre prima întâlnire cu Sophie.

Add comment


Security code
Refresh