Main menu

header

541 24 2de Dana Purgaru

O imagine cu două cățelușe care se îmbrățișează într-un adăpost pentru animale, cu câteva ore înainte de a fi eutanasiate, a făcut înconjurul lumii datorită internetului și a primit zeci de mii de like-uri pe rețeaua de socializare Facebook. Urmarea acestui adevărat tur de simpatie și compasiune a fost că cele două și-au câștigat dreptul la viață.

Iubitorii de animale s-au mobilizat pe internet

Fotografia cu cele două cățelușe, Kala, în vârstă de 8 luni, din rasa Old Hound, și Keira, din rasa Boxer, cu vârsta de 1 an, a fost realizată la 20 iulie, într-un adăpost dintr-o zonă rurală din statul Georgia. Campania declanșată pe Facebook pentru salvarea lor a dus la strângerea sumei de 3.400 de dolari, bani folosiți pentru tratarea celor două. „În două ore și șase minute, comunitatea celor care iubesc animalele s-a mobilizat, și cele două cățelușe prietene au fost salvate”, potrivit unui mesaj postat pe Facebook.

„Le place să se joace împreună”, a declarat Karin Wallace, fondatoare a organizației Angels Among Us Pet Rescue, care, alături de voluntarii de la Etowah Valley Humane Society, a contribuit la salvarea celor două cățelușe.

De asemenea, un alt reprezentant al organizației Angels Among Us Pet Rescue a declarat pentru ABC News că voluntarii celor două organizații au luat cățelușele din adăpostul respectiv din Georgia cu aproape 12 ore înainte de a fi eutanasiate.

Add comment


Security code
Refresh