Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

564 24 4de Dana Purgaru

O pisică din New Jersey, Statele Unite, a cucerit inimile internauților fani Star Wars datorită asemănării sale cu Kylo Ren, eroul negativ din cea mai recentă peliculă din această serie de mare succes mondial.

Asemănarea cu Kylo Ren e uimitoare

564 24 5Corey este o pisică orfană, cu o înfățișare aparte. O organizație pentru protecția animalelor din Monmouth a postat pe Facebook un anunț de adopție, iar unul dintre utilizatorii rețelei, fan Star Wars, a observat asemănarea „izbitoare” dintre felină și personajul negativ din filmul recent apărut, „The force awakens”, Kylo Ren, care este interpretat de actorul Adam Driver. Mii de persoane au fost de acord că asemănarea este într-adevăr foarte mare, iar Corey a devenit curând un veritabil rival al celebrei Grumpy Cat, pisica morocănoasă. Așa cum era de așteptat, știind că reclama este sufletul comerțului, pisica din rasa Oriental Shorthair a avut parte de numeroase cereri pentru adopție după ce a devenit faimoasă. Noul proprietar i-a schimbat numele în Kylo Ren.

Add comment


Security code
Refresh