Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

568 24 3de Dana Purgaru

Lammie, o oaie din Africa de Sud, a adoptat un pui de elefant salvat dintr-un puţ de drenaj. Acum, elefantul nu se mai desparte de noua sa mamă şi o urmăreşte peste tot.

Amanzi nu se desparte de Lammie

Ciudatul cuplu, mamă - pui adoptiv, a devenit celebru pe internet după ce a apărut într-un clip postat pe pagina de Facebook a centrului în care se află animalele, Hoedspruit Endangered Species Centre. Elefantul fusese iniţial botezat Bella, dar, după ce s-a stabilit că e băiat, a fost rebotezat Amanzi. Imaginile au fost vizionate de sute de mii de persoane, care s-au amuzat văzându-l pe Amanzi cum nu se desparte de oiţa Lammie.

Mai are în grijă şi doi pui de rinocer

568 24 4Reprezentanţii Hoedspruit Endangered Species Centre au transmis pe Facebook că starea de sănătate a puiului de elefant se înrăutăţise, dar apoi au revenit, adăugând că acesta este foarte bine îngrijit şi că se simte mai bine de când este în compania lui Lammie.

Aceasta nu este prima dată când Lammie este mamă adoptivă de pui din altă specie. Ea a mai primit în îngrijire şi doi pui de rinocer de la adăpost, şi nu pare a avea nimic împotriva faptului că cei pe care îi dădăceşte sunt din alte specii.

Add comment


Security code
Refresh