Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

574 28 1de Dana Purgaru

Curiozitatea a omorât pisica. Această zicală celebră, în special în Vest, era să se adeverească în ceea ce o priveşte pe Cupcake, o pisică ce a avut însă norocul să supravieţuiască după ce a călătorit nu mai puţin de opt zile într-un colet poştal.

A fost găsită cu ajutorul cipului

Micuţa felină din rasa Siameză, cuprinsă de curiozitate, s-a ascuns într-o cutie de carton cu DVD-uri, iar stăpâna sa, Julie Baggott, nu a observat-o şi a sigilat şi a expediat coletul prin poştă. Astfel, Cupcake a călătorit 259 de kilometri, din Falmouth până în West Sussex, unde a ajuns deshidratată şi speriată, dar într-o stare generală bună. Din fericire, Cupcake avea implantat un cip, iar persoana care a găsit-o a putut să îi afle repede stăpâna, apelând la medicii veterinari. Baggott a declarat că a căutat pisica foarte mult timp până când a fost sunată de reprezentanţii clinicii veterinare unde ajunsese felina. „Când mi-am dat seama că lipseşte acum două săptămâni, a fost un sentiment oribil, înfricoşător”, a declarat femeia pentru BBC. Aceasta nu îşi putea explica unde se ascunsese Cupcake, astfel încât să nu mai reuşească să o găsească. Ea a precizat că se simte îngrozitor că nu a verificat cutia înainte să o sigileze şi să o expedieze. Chiar dacă a îndurat o aseme- nea aventură, pisicuţa se simte bine, mai ales că este mai răsfăţată ca oricând.

Add comment


Security code
Refresh