Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

574 28 2de Dana Purgaru

Ntombi („Fată” în limba Ndebele), o femelă de rinocer care a apărut în seria „Karina: Wild on Safari” de la începutul anului 2010, devenind astfel vedetă, a fost eutanasiată după ce fusese grav rănită de braconieri.

Decimați pentru fildeș

Femela de rinocer din Zimbabwe avea 8 ani și a fost grav rănită. Ea a trebuit să fie eutanasiată după ce veterinarii au estimat că era imposibilă salvarea sa, conform organizației pentru protecția rinocerilor Bhejane Trust. Ntombi a fost rănită în zona picioarelor de focurile de armă ale braconierilor, în Parcul National Matopos din sudul țării. Ea a fost descoperită de pădurari câteva zile mai târziu în stare gravă. „Ntombi avea un pui de 13 luni pe care îl căutăm”, conform organizației.

În Zimbabwe, la fel ca și în alte state africane, se practică braconajul în special la elefanți și la rinoceri, fildeșul și cornul de rinocer fiind mărfuri foarte apreciate pe piețele negre ale Asiei.

Add comment


Security code
Refresh