Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

574 28 3de Dana Purgaru

O femeie din Marea Britanie a cheltuit 6.000 de lire sterline pentru o petrecere a burlăcițelor pentru cățelușa sa pe care urmează să o „căsătorească” în cadrul unei ceremonii de nuntă a cărei organizare se ridică la suma de 20.000 de lire sterline.

Limuzină, majordom stripper şi cocteiluri

Helen Turner din Burnley, Lancashire, spune că animalul său de companie, Chi-Chi, o femelă din rasa Chihuahua, și-a întâlnit perechea, pe nume Harvey, un Pomeranian oacheş, la un concurs canin, cu trei ani în urmă. Ea susține că cele două patrupede „s-au îndrăgostit” nebuneşte și țin legătura prin intermediul aplicației FaceTime.

Ideea petrecerii extravagante a pornit ca o glumă, a povestit Helen Turner pentru „Mirror”. Apoi, planurile s-au conturat, şi ceea ce părea un plan nebunesc ce includea o limuzină roz, cocteiluri pentru căţei şi chiar şi un majordom stripper şi două chelneriţe îmbrăcate în flamingo s-a transformat în realitate.

Burlăciţele, răsfăţate cu tratamente la salon

574 28 4„Au fost baloane roz peste tot, farfurii în formă de inimă, două torturi pentru căţei… toate ingredientele unei petreceri de burlăciţe. (…) Cred că majordomului i s-a părut puţin ciudat la început, dar la final a spus că a fost cea mai frumoasă petrecere de burlăciţe la care a fost, pentru că nu au fost femei ameţite de alcool”, a spus proprietara lui Chi-Chi. La inedita sărbătoare, căţeii au fost îmbrăcaţi în costume deosebite, deoarece s-a organizat şi o competiţie, dar au avut parte şi de o sesiune de răsfăţ, care a inclus tratamente cosmetice, extensii de blană, manichiură, pedichiură şi masaj.

Urmează luna de miere

Helen Turner, care este proprietara unui salon de frumuseţe pentru căţei, a dezvăluit că pentru nunta preferatei sale va chema o formaţie, dar şi un magician, iar în locul tradiţionalelor verighete, „mirii” vor avea coliere de care vor atârna inele. „Vreau ca ea să aibă parte de toate tradiţiile obişnuite de nuntă - un prim dans, un tort pe care să-l taie şi un buchet pe care să-l arunce. Apoi va trebui să ne gândim la luna de miere!”, a mai declarat excentrica stăpână.

Add comment


Security code
Refresh