Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

578 24 1de Dana Purgaru

Scooter este un motan din rasa Siameză, din Mansfield, statul american Texas, care s-a născut pe când președintele Statelor Unite ale Americii era Ronald Reagan. Datorită vârstei sale matusalemice, el a fost înregistrat recent în Cartea Recordurilor Guinness drept cea mai bătrână felină domestică din lume.

A împlinit 30 de ani

Scooter a sărbătorit împlinirea a 30 de primăveri la 26 martie. Stăpâna sa, Gail Floyd, pune longevitatea excepțională a pisicii sale pe seama faptului că a dus în permanență o viață activă. Ea le-a povestit celor de la Guinness că își ține motanul activ, luându-l cu ea în călătorii prin statele americane. Împreună, cei doi au vizitat 45 din cele 50 de state americane.

Şi pentru că Scooter chiar nu este un pisoi ca oricare altul, printre bucuriile vieții apreciate cel mai mult de motan se numără uscarea blănii cu foenul după ce face baie și consumul, aproape zilnic, de carne de pui.

Conform Guinness, cea mai bătrână pisică din lume a trăit până la 38 de ani şi 3 zile, mai mult decât dublul vârstei până la care se presupune că ajunge o pisică

Add comment


Security code
Refresh