Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

587 24 5de Dana Purgaru

A fost poreclit peştele-stafie după aspectul său fantomatic şi a fost descoperit recent, la şapte kilometri în adâncimea Oceanului Pacific, între Chile şi Peru, în groapa Atacama.

Trăiește la 7.000 de metri adâncime

Groapa Atacama este un loc puţin explorat de pe Terra. Aceasta are o lungime de 5.900 km, o lăţime de 64 km şi ascunde numeroase specii încă necunoscute. Printre ele, o echipă internaţională de biologi marini din cadrul Programului Internaţional de Mediu şi Educaţie „HADEP” a descoperit acest peşte de culoare albă, nemaivăzut până acum. Lucrul este straniu, deoarece, la o asemenea adâncime de 7.000 de metri, cercetătorii nu se aşteptau să descopere forme de evoluţie atât de avansate.

Add comment


Security code
Refresh