Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

587 25 1de Dana Purgaru

Iubirea, recunoscută și de mediul știintific ca fiind prima putere din Univers, va fi dezbătută la Eurotas 2016 - cea mai mare conferinţă internaţională de psihologie organizată în România, în staţiunea Venus, în perioada 21-25 septembrie 2016.

Cea mai puternică emoție a omului

Specialiştii au măsurat, printr-un inedit experiment, că iubirea generează cea mai puternică emoție pe care corpul uman o poate manifesta, însă aceasta nu este produsul minţii noastre, ci doar coordonată de mintea noastră. În acelaşi timp, psihologii au descoperit că, în societatea modernă, creierul uman a generat un sistem alternativ care estompează şi chiar modifică substanţial fluxul de iubire ce ne curge prin fiecare celulă a corpului nostru. „Din această cauză, mintea noastră ne-a împins să iubim condiţionat, unilateral, generându-se reacţii negative precum stresul, anxietatea, depresia sau chiar frica”, atrag atenția organizatorii conferinței. Tot în cadrul manifestării ştiinţifice, reputaţi profesori universitari şi cercetători din întreaga lume vor prezenta implicaţiile pe care le are cea mai puternică expresie din lume - „Te iubesc!” şi cum aceste simple cuvinte pot coborî filtre mentale care blochează iubirea să se manifeste la cel mai înalt nivel.

Participare de mare calibru

Până în prezent, la conferință s-au înscris peste 50 de lectori - profesori universitari, cercetători şi practicieni de renume mondial din 20 de ţări, precum Statele Unite ale Americii, Canada, Brazilia, Ecuador, Mexic, Israel, Africa de Sud şi din majoritatea ţărilor europene. „De asemenea, foarte mulţi psihologi din România şi-au anunţat prezenţa la această manifestare ştiinţifică internaţională”, a declarat dr. Anghel Ilie Grădinaru, preşedintele Asociaţiei Române pentru Cunoaştere şi Intervenţie Psihologică şi organizatorul Conferinţei Eurotas 2016. Înscrierile se pot face pe www.eurotas2016.com.

Add comment


Security code
Refresh