Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

587 25 3de Dana Purgaru

Cuplurile care îşi împart treburile casnice în mod egal, au parte de mai mult sex, conform unui studiu recent efectuat la Universitatea Cornell.

Dorința, influențată de treburile casnice

Partenerii care îşi împart treburile casnice în mod egal întreţin între şase şi opt relaţii intime pe lună, minimum, comparat cu până la cinci relaţii intime pe lună în cazul cuplurilor în care unul dintre parteneri efectuează majoritatea treburilor casnice. „Cuplurile contemporane, care aderă la o diviziune a muncii egală, sunt singurele care au experimentat o îmbunătăţire a frecvenţei actelor sexuale, comparabil cu omologii lor din trecut’’, a declarat profesoara Sharon Sassler. „Alte grupuri, precum cele în care femeia îndeplineşte majoritatea obligaţiilor casnice, au experimentat un declin în frecvenţa activităţii sexuale”, a adăugat ea. În plus, în cercetare se mai arată că „frecvenţa relaţiilor sexuale s-a îmbunătăţit nu numai în cadrul cuplurilor cu o diviziune a muncii casnice, ci şi în cazul partenerilor care nu au stereotipuri de gen”.

Add comment


Security code
Refresh