Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

de Maria Petrache

„Femeile gândesc prea mult şi îşi fac prea multe griji, calculează fiecare moment, chiar şi în dormitor”... Vi se pare cunoscută expresia? Din dorinţa de a fi perfecte şi de a-l face pe cel pe care îl iubesc să se simtă extraordinar, în dormitor, reprezentantele sexului frumos recurg uneori la „mişcări” ce nu le fac plăcere. Tot de aceea multe persoane caută disperate răspunsuri în diferite reviste şi cărţi de specialitate, fără să îşi dea seama că răspunsul este unul foarte simplu: mai multă încredere în propria persoană şi relaxarea în momentele intime.

1. Simţiţi-vă bine în pielea dumneavoastră
Una dintre cele mai mari greşeli pe care o fac cele mai multe dintre femei: se simt nesigure pe propriul corp, iar această stânjeneală nu face decât să „ucidă” pasiunea în dormitor. Partida de sex înseamnă lumini stinse şi o pătură trasă în cap? Renunţaţi la acest obicei! Dacă vă cultivaţi încrederea în propria persoană şi vă simţiţi sexy, partenerul va fi mai atras de dumneavoastră. Nu aşteptaţi să obţineţi rezultate rapide, dar merită să fiţi perseverentă. Renunţaţi treptat la pătură, aprindeţi luminile şi, de ce nu, câteva lumânări! Nu îi spuneţi partenerului de fiecare dată când faceţi dragoste că sunteţi nesigură de felul în care arătaţi. Acest lucru vă determină doar să vă „premeditaţi” fiecare mişcare şi nimic nu va fi natural. Dacă, în timp ce faceţi amor, vă gândiţi la felul în care arată picioarele într-o anumită poziţie, în mod sigur nu veţi mai trăi actul sexual la intensitate maximă. Dacă nu vă simţiţi bine când faceţi dragoste, sentimentul i se va transmite şi partenerului, iar actul sexual nu va fi decât unul mimat. De aceea, trebuie să fiţi onestă. Nu uitaţi: dacă vă prefaceţi, vă faceţi mai mult rău.

2. Menţineţi-vă în formă
Câteva exerciţii sau mersul la sală vă pot ajuta să vă menţineţi într-o formă excelentă chiar şi în dormitor. Ele vă dau mai multă flexibilitate, vă fac mai rezistentă şi chiar vă pot mări şansele să atingeţi orgasmul. Doar câteva minute de mişcare în fiecare zi vă pot îmbunătăţi viaţa sexuală şi vă pot ajuta să fiţi în formă maximă. De asemenea, pentru un vagin flexibil, nu uitaţi să faceţi exerciţiile Kegel!

3. Comunicaţi deschis
Nu aşteptaţi ca bărbatul de lângă dumneavoastră să ghicească anume cum şi unde aţi vrea să vă atingă! Este una dintre greşelile frecvente. De unde să ştie partenerul exact ce vă place? Nu vă aşteptaţi ca el să vă atingă acolo unde vreţi dacă nu îi spuneţi. Aşadar, comunicarea dintre voi este vitală.

Add comment


Security code
Refresh