Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

de Daniela Purgaru

Ei bine, nu femeile spun primele „Te iubesc!”, aşa cum vă aşteptaţi. Conform unui sondaj realizat în Anglia, reprezentanţii sexului tare fac această confesiune la aproximativ şapte luni de la întâlnire, iar femeile cu o lună întârziere.

Iubire pentru sex şi sex pentru iubire...
Pentru bărbaţi, „Te iubesc!” nu înseamnă de fapt ceea ce comunică. Ei se simt copleşiţi de emoţii pe care nu le pot gestiona şi le rezumă astfel. În schimb, femeile, chiar dacă par de multe ori a fi adevărate cărţi deschise, sunt mult mai mature şi mai conştiente de emoţiile lor. De aceea, de obicei greutatea cuvintelor lor este mai mare.
O altă concluzie a studiului este că bărbaţii se folosesc de dragoste pentru a ajunge la sex, în timp ce femeile se folosesc de sex pentru a ajunge la dragoste. Statistic, jumătate dintre bărbaţi merg la întâlniri pentru a avea parte de sex, în timp ce doar 5% dintre femei procedează în acelaşi fel. Ciudat este însă că bărbaţii au rolul prinţeselor din poveşti, deoarece se îndrăgostesc mai des decât femeile.

Primează simţul umorului
Potrivit lui Oliver James, psiholog şi autor al studiului, cei mai mulţi bărbaţi îşi doresc ca partenera ideală să aibă simţul umorului, abia pe locul doi aflându-se aspectul său fizic. Iată un alt mit „spart”! În ceea ce priveşte diferenţa de vârstă, bărbaţii preferă ca femeia să fie cu cinci ani mai tânără, iar femeile vor ca bărbaţii să fie cu cinci ani mai vârstnici.

Add comment


Security code
Refresh