Main menu

header

Salata care ucide tumorile

511 10 2de Raluca Grințescu

Un tânăr a fost diagnosticat cu cancer în stadiul III, el încercând, din momentul aflării înfiorătoarei veşti, să scape de chimioterapia tradiţională şi a decis, în schimb, să se concentreze pe nutriţie. În rândurile următoare puteţi vedea reţeta sa anticancer.

Tarhonul, remediu rapid pentru durerile de dinţi

511 10 1de Raluca Grințescu

Tarhonul este un remediu bun la toate. Aroma sa dulce-picantă l-a făcut celebru în bucătăriile din mai toată lumea, însă puţine persoane ştiu că este un tratament naturist excepţional în lupta cu numeroase boli sau cu infecţii. De exemplu, ştiați că tarhonul alungă rapid durerile de dinţi sau de măsele? Descoperiți principalele proprietăţi de care puteți beneficia dacă faceți din ceaiul de tarhon o băutură constantă în meniul dumneavoastră!

Infuzia de păpădie a câştigat lupta cu edemele

511 11 1de Carmen Ciripoiu

În ultima perioadă, tot mai multe persoane, de diferite vârste, se luptă cu simptomele grave ale edemelor, localizate fie la nivelul picioarelor, fie pe coapse, pe mâini sau în zona din jurul ochilor. Din fericire, natura ne oferă terapii naturiste de excepție, care câștigă bătălia cu nemiloasa boală.

Un antibiotic produs acasă distruge orice infecţie din organism

510 6 1de Cătălina Tăgârță

Antibioticele vin la pachet cu o mulțime de efecte adverse, de la simple amețeli și senzație de greață până la ulcere sau la infecții cu candida, întrucât ele atacă mucoasa stomacală și scad imunitatea. De aceea, este important ca aceste produse să fie administrate doar la recomandarea medicului și numai în situații excepționale, când nu mai există nicio altă variantă. Din fericire, în multe cazuri, antibioticele din farmacii pot fi înlocuite cu unele naturale. Fitoterapeuta Leslie Button explică pe site-ul său (http://goumbook.com) că oamenii au descoperit încă din Evul Mediu un remediu capabil să distrugă orice infecție din organism.

Valeriana, arma contra fumatului

510 8 2de Carmen Ciripoiu

Cu o tradiție de peste 4.000 de ani, fiind o plantă magică atât în Europa, cât și în Asia, valerianei i-au fost dedicate sute de studii medicale care atestă același lucru: este una ierburile de leac dintre cel mai bune.

Uleiul de mac, util în cancer de colon

510 8 1de Carmen Ciripoiu

Cultivat în Antichitate în China, în India și în sudul Europei și menționat în scrierile lui Homer, Hippocrate și Pliniu cel Bătrân, macul este cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru ajutorul dat în tratarea diferitelor maladii.

Un adevărat elixir pentru rinichi: mesteacănul

510 9 1de Cătălina Tăgârță

Mesteacănul este folosit încă din vechime pentru tratarea multor boli. Planta are proprietăţi terapeutice de mare importanţă: antiseptice, antimicrobiene şi antibacteriostatice (deci e eficient contra bacteriilor Escherichia coli şi a stafilococului auriu). Prin aceste însuşiri, mesteacănul este un adevărat elixir pentru rinichi, pentru vezica urinară şi pentru căile respiratorii.

Ceaiul Mate previne ateroscleroza

510 10 2de Raluca Grințescu

Ceaiul mate se prepară din apă fierbinte şi din frunze de ceai (yerba mate), evitându-se însă apa clocotită, deoarece schimbă gustul ceaiului într-unul amărui. Efectul ceaiului mate este asemănător cu cel al cafelei şi vă înviorează, însă fără a vă provoca o stare de agitaţie. Iată ce alte calităţi mai are ceaiul mate!

Schizandra, un excelent antioxidant

510 10 1de Raluca Grințescu

Schizandra este o plantă lemnoasă căţărătoare, care preferă zonele umbroase, iar fructele sale au toate cele cinci arome la un loc: dulce, sărat, acru, amar şi iute, de aceea se numeşte planta cu cinci arome.

Scăpaţi de negii genitali cu oţet de mere

510 11 1de Carmen Ciripoiu

Odată integrat în tabieturile noastre, oțetul de mere are efecte nebănuite asupra frumuseții și a sănătății.

Remediile lumii moderne: Leacurile spiţerilor de altădată

509 6 1de Carmen Ciripoiu

Un mojar, flacoane colorate din sticlă, așezate în dulapuri de lemn, toate etichetate cu un scris ordonat. Așa arăta pe vremuri laboratorul spițerului, o combinație reușită între farmacistul și medicul de astăzi, omul care știa să prepare leacul pentru orice maladie. Păstrate cu sfințenie, unele rețete sunt folosite şi în prezent cu mare succes, efectul binefăcător al acestora fiind garantat.

Newsletter