Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

596 9 1de Raluca Grințescu

Este vorba despre remediul uimitor propus de un celebru medic oftalmolog şi chirurg rus, care susţine că a vindecat numeroşi pacienţi prin intermediul acestui tratament. Remediul în cauză este lăudat mai ales pentru eficiența cu care vindecă tensiunea intraoculară. Cel mai mare avantaj al acestui remediu casnic puternic constă în simplitatea lui de preparare şi de administrare. Singurele ingrediente necesare sunt: aloe vera, nuci, miere şi lămâi!

Vă trebuie doar patru ingrediente: aloe vera, nuci, miere şi lămâi

Potrivit mărturiilor culese de pretutindeni de prin lume, tratamentul miraculos al medicului rus îşi merită într-adevăr laudele. Înainte de a începe adminis- trarea remediului descris în continuare, se recomandă să cereți totuși sfatul medicului curant! Ingrediente necesare: 100 g suc de aloe, 500 g miez de nucă, 300 g miere și zeamă de lămâie (3-4 lămâi stoarse). Tot ce aveți de făcut este să amestecați pur şi simplu toate ingredientele în robotul de bucătărie cât mai bine, până ce obţineți o consistență omogenă. Mod de administrare: medicul rus susţine că remediul trebuie consumat de trei ori pe zi, în prize de câte o lingură, cu 30 de minute înainte de masă. Cura trebuie continuată până la ameliorarea problemelor de vedere. Stropiți cu apă clocotită frunzele de aloe înainte de folosire şi îndepărtați-le ţepii.

Poate interacționa negativ

Remediul este, totodată, şi o excelentă sursă de nutrienţi şi de vitamine. Are efect de întărire a întregului organism, sprijinind sănătatea tuturor organelor. Remediul trebuie ţinut la frigider, şi fiecare lot trebuie folosit în întregime în decurs de zece zile! Administrat intern, sucul de aloe vera poate interacţiona negativ dacă suferiți de: boală renală acută, tulburări gastrointestinale, inflamaţii ale organelor genitale (la femei), boli cardiovasculare, tuberculoză sau hemoroizi. Aloe vera este, de asemenea, contraindicată femeilor aflate în ultimul trimestru de sarcină.

Plantele de aloe utilizate nu trebuie să fie mai vechi de trei ani

Add comment


Security code
Refresh