Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

- Durerile reumatismale se diminuează frecţionând uşor locul dureros cu o loţiune obţinută prin macerarea timp de nouă zile, în jumătate de litru de spirt medicinal, a două linguriţe cu sare de lămâie şi două linguriţe cu sare fină de bucătărie.

- Ceaiul de sunătoare - două ceşti pe zi - se recomandă împotriva anxietăţii, isteriei şi a diferitelor nevroze. Tratează şi astenia însoţită de insomnie. 

- Dacă aveţi probleme de sterilitate, impotenţă sau lipsa dorinţei luaţi o linguriţă cu tinctură de brânca-ursului de patru ori pe zi. Tratamentul îndelungat vă fereşte şi de problemele menopauzei şi ale insuficienţei ovariene.

Add comment


Security code
Refresh