Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

Remedii naturiste în caz de radiaţii

594 6 1de Raluca Grințescu

Cele trei surse de oxigen - hrană, apă şi aer - sunt poluate şi pline de toxine. Toate formele de poluare lipsesc de oxigen organismul uman. Când vine vorba despre radiaţii nucleare, toţi suntem cobai într-un experiment riscant. Iată câteva idei care vă pot ajuta să vă adaptați şi să supravieţuiți la expunerea de radiații toxice. Există o serie de alimente care pot ajuta mai bine corpul nostru să tolereze efectele poluării şi ale radiaţiilor.

Sofranul, distrugătorul tumorilor maligne

594 9 1de Carmen Ciripoiu

Arabii îl foloseau pentru proprietăţile lui anestezice şi ca sedativ, iar femeile din Evul Mediu îl puneau în apă pentru a fi mai atrăgătoare. Dar calitățile incredibile ale șofranului, cel mai scump condiment din lume, nu se opresc aici, pentru că acesta este și cel mai prețios afrodiziac, dar și un excelent antispasmodic și un bun tonic al inimii.

Mango previne apariţia bolii Alzheimer

594 10 2de Carmen Ciripoiu

Verde, roșu, galben sau portocaliu, toate tipurile de mango au două lucruri în comun extrem de importante: un miez auriu cu un gust inconfundabil și mai mult de 20 de vitamine și minerale cu beneficii incredibile în sănătate.

Amăreala calmează tusea convulsivă

594 10 1de Raluca Grințescu

Amăreala (Polygala amara) este o plantă erbacee, vivace, care creşte din abundenţă prin pădurile, păşunile şi fâneţele din regiunile alpine şi subalpine. Înfloreşte în lunile mai, iunie şi iulie. De la aceasta se recoltează, în scopuri medicinale, atât planta întreagă, cât şi numai rădăcinile strânse în mai sau în iunie, în timpul înfloririi. Ambele produse au gust puternic amar, ceea ce justifică şi denumirea speciei.

Uleiul esenţial de salvie alungă durerile de cap

593 6 1de Raluca Grințescu

Proprietăţile terapeutice ale uleiului de salvie sunt multiple: antiseptic, antileucoreic, astringent, antiinfecțios, reglează activitatea glandelor endocrine, măreşte rezistenţa organismului, reglator al poftei de mâncare, reduce du- rerile şi sângerările menstruale, calmant, diuretic, cicatrizant, diaforetic, hipertensiv uşor, tonic digestiv, scade secreţia lactată, răcoritor.

Dr. Codruţ Ţuţu: „Ciuperca lui Dumnezeu este un puternic remediu anticancer“

593 8 1de Carmen Ciripoiu

Încredere, voință, perseverență și cele mai bune leacuri ale naturii. Acestea sunt cele patru condiții ale vindecării cancerului în viziunea doctorului Codruț Țuțu, specialist în acupunctură și fitoterapie (numere de telefon: 021.619.11.17 / 0745.430.351). Un interviu cu unul dintre specialiștii care câștigă zi de zi lupta cu cancerul, în rândurile de mai jos.

Uleiul de ciuline previne afecţiunile hepatice

593 9 1de Carmen Ciripoiu

Neînsemnat la prima vedere, aruncat la marginea drumului, ciulinele fascinează zi de zi prin calitățile sale terapeutice. Dacă pe vremuri era folosit în ritualurile magice, pentru alungarea spiritelor rele, acum, planta este un leac imbatabil în lupta cu hemoroizii și cu tuberculoza pulmonară. Dar virtuțile sale nu se opresc aici...

Porumbele recomandate în dizarmonii de creştere la copii

593 10 1de Dana Georgescu

Fructele de porumbe, numite și scorombar, târn, cotobrel, mărăcine sau spin, se găsesc în arbuști ce cresc la marginea pădurilor și se recoltează după prima brumă. Aceste bobițe de culoare negru-albăstrui sunt fructe ale porumbarului (Prunus Spinosa), un arbust sălbatic din familia rozaceelor, ce crește la câmpie, în zonele montane și atinge trei metri înălțime, având ramuri spinoase și flori albe. În scop medicinal, de la porumbar se folosesc florile, mugurii, frunzele și coaja arbustului.

Coriandrul ajută în absorbţia grăsimilor

592 6 1de Raluca Grințescu

Coriandrul sau dhania este un condiment folosit în cele mai multe bucătării, în special în ţările asiatice. Coriandrul nu doar adaugă un plus de aromă, ci este şi foarte bun pentru sănătate. Iată câteva beneficii ale frunzelor de coriandru!

Cum să îndepărtaţi definitiv Candida

592 8 1de Raluca Grințescu

Această cură ajută corpul să elimine Candida în exces din corp prin curăţarea tractului digestiv şi prin popularea acestuia cu elemente sănătoase, ce combat Candida în mod natural, prezente în legumele fermentate şi în chefir. Cura are două opţiuni: una doar cu lichide şi alta, mai moderată, cu alimente. Puteți opta şi pentru o recuperare completă, începând în prima fază cu lichidele şi trecând în a doua fază la cura cu legume. Întregul proces pregăteşte corpul şi pentru cel de-al doilea pas, respectiv regimul alimentar pentru Candida!