Main menu

header

Rujul pentru buze-oglindă recreează stilul disco

657 4 3de Roxana Istudor

Anii ’70 și era disco, Star Wars sau pur și simplu epoca metalică, un lucru este cert: machiajul strălucitor face furori, iar rujul este cea mai bună dovadă de trecere la epoca science-fiction.

Read more: Rujul pentru buze-oglindă recreează stilul disco

Baietii machiati schimbă trendul în cosmetică

657 4 1de Roxana Istudor şi Florica Pintea

Pentru cei cărora le-ar fi greu să creadă că băieți de 10 ani care se machiază pot vinde cu mare succes produse cosmetice și au milioane de admiratori pe rețelele de socializare, noul trend al momentului vine să facă lumină.

Read more: Baietii machiati schimbă trendul în cosmetică

Îngrijiţi-vă părul cu produse naturiste

657 5 2de Daniela Anton şi Adrian Barna

V-aţi săturat de produsele de îngrijire a părului pe care le găsiţi în comerţ? O alternativă ieftină, rapidă şi naturală este prepararea în casă a şamponului şi a balsamului. Iată câteva reţete eficiente, care vor rezolva problemele cu care vă confruntaţi.

Read more: Îngrijiţi-vă părul cu produse naturiste

Ciocolata şi vinul roşu menţin tinereţea

657 5 1de Roxana Istudor şi Alexandru Brădescu

Celulele îmbătrânite încep să se dividă și să aibă telomeri mai lungi la doar câteva ore după ce sunt tratate cu compuși prezenți în ciocolată și în vin roșu, afirmă autorii unui studiu de dată recentă.

Read more: Ciocolata şi vinul roşu menţin tinereţea

Oglinda inteligentă, propriul consultant de îngrijire

656 4 3de Roxana Istudor

Oglinzile inteligente sunt primul pas spre o rutină de înfrumusețare cu adevărat eficientă, întrucât arată exact locurile în care trebuie să interveniți pentru îmbunătățirea aspectului pielii.

Read more: Oglinda inteligentă, propriul consultant de îngrijire

Măştile de faţă cu gutui, aliaţi de tradiţie ai prospeţimii tenului

656 4 2de Roxana Istudor şi Florica Pintea

Considerate din timpuri străvechi un elixir al tinereții, gutuile stau la baza unor formule de măști naturiste pentru ten care rivalizează, ba chiar întrec cele mai ofertante produse cosmetice industriale.

Read more: Măştile de faţă cu gutui, aliaţi de tradiţie ai prospeţimii tenului

Sacul cu infraroşii detoxifică organismul

656 4 1de Roxana Istudor

„Sauna” cu infraroșii este nelipsită din ritualul de înfrumusețare al supermodelelor, fiind recomandată și de specialiștii în fitness. Cu toții garantează că un astfel de tratament relaxează, arde calorii, detoxifică și întinerește toată pielea.

Read more: Sacul cu infraroşii detoxifică organismul

Trucurile naturiste ale indiencelor Argila Multani Mitti eliberează porii blocaţi

655 4 2de Cătălina Tăgârță şi Florica Pintea

Știați că majoritatea trucurilor naturiste pentru frumusețe pe care vi le-a spus bunica își au originea în învățătura indiană? Ei bine, pe lângă catifelarea pielii cu ulei de măsline, aloe vera sau zaț de cafea, există numeroase alte soluții naturiste pe bază de plante care și-au dovedit eficiența pentru înfrumusețare de-a lungul anilor. Dacă nu aveți timp să mergeți la saloanele de înfrumusețare, dar vreți totuși să vă ascundeți vârsta, puteți apela și la soluțiile mai puțin cunoscute la care recurg femeile din India.

Read more: Trucurile naturiste ale indiencelor Argila Multani Mitti eliberează porii blocaţi

Noua modă „gură macho“ Bărbaţii îşi umflă buza inferioară în cabinetele chirurgilor plasticieni

655 4 1de Roxana Istudor

Domnii care vor să arate cât mai bine dau năvală în cabinetele chirurgilor plasticieni, solicitând invariabil să le fie umflată buza inferioară după mereu aceleași patru modele de staruri cu „gură macho”: Brad Pitt, Channing Tatum, Harry Styles și Henry Cavill.

Read more: Noua modă „gură macho“ Bărbaţii îşi umflă buza inferioară în cabinetele chirurgilor plasticieni

Irinel Filip, trainer LPG: „Grăsimea şi pielea lăsată pot fi corectate prin stimulare celulară“

655 5 1de Luana Mare

Odată cu înaintarea în vârstă, regenerarea celulară şi cea de sinteză a colagenului şi elastinei încetinesc treptat, iar consecinţele se văd în „deformarea” siluetei, în apariţia depozitelor de grăsime în anumite zone, dar şi în as- pectul general al pielii, care îşi pierde fermitatea. Ca răspuns al tuturor acestor neplăceri ale vârstei sau ale unui stil de viaţă sedentar a apărut invenţia unui francez care a pus bazele unui sistem numit LPG, de stimulare a activităţii celulare, redând astfel tonusul, reducând depozitele de grăsime, celulita şi remodelând corpul. Despre efectele sis- temului LPG Alliance ne-a vorbit Irinel Filip, trainer beauty Top Line.

Read more: Irinel Filip, trainer LPG: „Grăsimea şi pielea lăsată pot fi corectate prin stimulare celulară“

Medic Mădălina Voicu: „Tehnologia Ultraformer 3 asigură un lifting facial de cel puţin un an“

654 4 1de Luana Mare şi Carmen Bădulescu

Printre cele mai noi tratamente de lifting facial se numără cele care au la bază tehnologia cu ultrasunete macro şi microfocalizate, cunoscută sub denumirea MMFU. Această tehnologie, considerată revoluţionară, asigură refacerea naturală a colagenului şi oferă fermitate pe durata unui an după numai o şedinţă. Despre beneficiile utilizării acestei tehnologii în cele mai noi tratamente de lifting facial sau corporal ne-a vorbit medicul Mădălina Voicu (medalion), de la Clinica „Silhouette”, din Bucureşti.

Read more: Medic Mădălina Voicu: „Tehnologia Ultraformer 3 asigură un lifting facial de cel puţin un an“