Main menu

header

Mască antirid cu aur de 24 de carate

631 4 2de Gabriela Militaru

Cu toții ne întrebăm cum reușesc vedetele să aibă un ten atât de neted și de catifelat de fiecare dată când pășesc pe covorul roșu la un eveniment oficial. Adevărul este că răspunsul la această întrebare se reinventează pe măsură ce starurile apelează la noi și noi tratamente de îngrijire a pielii. Pentru anul 2017, cel mai „en vogue” produs de îngrijire facială este masca din aur.

Read more: Mască antirid cu aur de 24 de carate

Apa de trandafiri redă prospeţimea tenului

631 4 1de Florica Pintea şi Alexandru Filcu

Încă din Antichitate, femeile obișnuiau să își desfete trupul cu apa de roze pentru a-și menține tinerețea pielii, dar și pentru a-i conferi un parfum aparte, subtil și seducător. Și pentru că timpul este singurul care separă adevărul de minciună, faptul că această practică s-a transmis până în secolul nostru demonstrează că tratamentele cu apă de trandafiri chiar funcționează.

Read more: Apa de trandafiri redă prospeţimea tenului

Doctor Cesar Arroyo, de la Hospitales de Madrid, despre rejuvenarea vaginală: „Mămicile se pot bucura din nou de viaţă intimă normală cu ajutorul laserului“

631 5 1de Luana Mare

Naşterea naturală, pierderea în greutate sau înaintarea în vârstă sunt tot atâtea situaţii care pot aduce modificări în corpul femeilor, iar zona intimă poate avea de suferit. Fie că vorbim despre incontinenţa urinară, despre dilatarea şi laxitatea ţesutului vaginal, despre disconfortul cauzat de cicatrice, toate îşi pot găsi rezolvarea prin repararea ţesuturilor din zona intimă cu ajutorul laserului CO2RE. Despre felul în care mămicile pot să-şi redobândească supleţea şi confortul intim printr-o metodă nechirurgicală ne-a vorbit doctor Cesar Arroyo (medalion), de la Hospitales de Madrid.

Read more: Doctor Cesar Arroyo, de la Hospitales de Madrid, despre rejuvenarea vaginală: „Mămicile se pot...

Moda bijuteriilor dentare se întoarce

630 4 2de Roxana Istudor

În anii ’90, vedetele din toată lumea și supermodelele promovau moda bijuteriilor aplicate pe dinți. O variantă de mileniu trei a revenit în actualitate, anunță revista „Elle”.

Read more: Moda bijuteriilor dentare se întoarce

Revoluţie! Cercetătorii pot inversa procesul îmbătrânirii la şoareci

630 4 1de Gabriela Militaru şi Claudiu I.

Una dintre cele mai mari descoperiri ale omenirii (pe lângă tratamentul pentru diferite boli care, în prezent, sunt incurabile) ar fi elixirul tinereții veșnice a oamenilor. Cu alte cuvinte, un remediu împotriva îmbătrânirii. De curând, rezultatele obținute de specialiști ne dau speranțe mari că așa va fi: s-a găsit soluția pentru întinerirea șoarecilor, și se pare că următorii pe listă sunt oamenii.

Read more: Revoluţie! Cercetătorii pot inversa procesul îmbătrânirii la şoareci

Copiii agresaţi dau năvală la operaţii estetice

629 4 5de Roxana Istudor

Intimidarea în copilărie, așa-numitul bullying, are efecte dintre cele mai surprinzătoare. Printre ele, și acela al transformării copiilor care i-au fost victime în clienți ai chirurgilor esteticieni.

Read more: Copiii agresaţi dau năvală la operaţii estetice

Măştile de faţă magnetice se înlătură cu... magnetul!

629 4 3de Roxana Istudor şi Florica Pintea

Într-o lume în care măștile faciale vin în toate formele și compozițiile pe care le-a putut imagina un univers cosmetic extrem de divers, măștile de față magnetice ocupă un loc aparte și înregistrează o ascensiune care a atras imediat atenția consumatorilor și producătorilor.

Read more: Măştile de faţă magnetice se înlătură cu... magnetul!

PonyDry sau spălarea părului... doar pe jumătate

629 4 1de Roxana Istudor

Spălarea părului este minunată... după ce s-a încheiat, mai ales. Până acolo este un proces care le descurajează pe multe femei, în special pe cele foarte ocupate și mereu în criză de timp. Pentru ușurarea semnificativă a efortului celor care au părul lung și pierd vreme cu spălarea și cu stilingul s-a inventat un dispozitiv foarte inspirat.

Read more: PonyDry sau spălarea părului... doar pe jumătate

Deodorantele naturale, o alegere inspirată

628 4 1de Roxana Istudor şi Florica Pintea

Decenii la rând, deodorantele au salvat situația pentru milioane de oameni și la locul de muncă, și acasă, și la evenimente. Aproape nimeni nu-și mai poate imagina viața fără ele. Dar în ultima perioadă, din cauza avertismentelor legate de efectul chimicalelor asupra sănătății, tot mai multe persoane se îndreaptă către soluțiile naturale.

Read more: Deodorantele naturale, o alegere inspirată

Ultima modă printre make-up artişti Machiajul cu pistrui, testat de Valentina Pelinel

626 4 2de Valeria Roman

Am trăit s-o vedem şi pe asta! V-aţi obişnuit să ascundeţi orice mic defect al pielii, dar, dacă este să dăm crezare ultimelor tendinţe în materie de frumuseţe, atunci trebuie să aflaţi că fondul de ten cu bună putere de acoperire şi stratul gros de pudră nu mai sunt de actualitate. Tatuarea sau machiajul cu pistrui reprezintă acum artificiile pentru un machiaj în tendinţe. Săptămâna aceasta, Elena Ciftci, make-up artist, ne-a explicat care sunt paşii pe care trebuie să-i urmaţi dacă sunteţi interesate să încercaţi un astfel de machiaj.

Read more: Ultima modă printre make-up artişti Machiajul cu pistrui, testat de Valentina Pelinel

Pro sau contra genelor false

626 4 1de Carmen Ciripoiu şi Claudiu Melinte

Epoca rimelului se pare că a luat sfârșit. La modă sunt acum genele false, în urma aplicării cărora privirea devine mult mai încântătoare decât ar fi putut să o facă vreodată vreo mascara. Oricât de avantajoasă ar fi însă această procedură, are și dezavantajele ei.

Read more: Pro sau contra genelor false