Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

557 4 4de Gabriela Niculescu

Despre aparatul profesional antirid Derma Wand producătorii susţin că reprezintă noua fontieră în regenerarea pielii, o terapie intensivă pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă. Acest aparat este menit să stimuleze producerea de colagen şi elastină, să purifice pielea, să înlăture punctele negre şi acneea, să micşoreze porii dilataţi şi să ajute la îndepărtarea cearcănelor şi a pungilor de sub ochi.

Readuce la suprafaţa pielii substanţele nutritive

Derma Wand este un sistem de întreţinere a tenului sigur şi uşor de folosit, care înglobează o renumită tehnologie de înfrumuseţare, utilizată de profesioniştii din întreaga lume. Aparatul destinat întreţinerii pielii generează ozon. Ozonul este un oxidant puternic, ale cărui efecte benefice fac ca bacteriile să fie eliminate de la suprafaţa pielii. Efectele benefice ale ozonului asupra pielii sunt foarte cunoscute, iar saloanele de frumuseţe moderne includ în toate tratamentele de înfrumuseţare profesionale un aparat producător de ozon. Secretul său constă în impulsuri de înaltă frecvenţă, care stimulează pielea printr-o putere incredibilă de până la 100.000 de cicluri pe secundă, readucând la suprafaţă substanţele nutritive vitale.

Diminuează apariţia pungilor de sub ochi şi a cearcănelor

Producătorii susţin că beneficiile aparatului sunt multiple. Porii dilataţi revin la dimensiunile iniţiale, iar oxigenul îmbogăţit elimină toate bacteriile aflate la suprafaţa pielii. Apoi, tenul leneş, îmbătrânit, devine ferm, tonifiat şi sănătos. Totodată, funcţiile pielii sunt stimulate, apărând un efect vizibil de lifting. Circulaţia este îmbunătăţită, pielea este hrănită, iar aspectul tenului devine unul mai sănătos şi mai luminos. Efectul de decongestionare reduce apariţia pungilor de sub ochi şi a cearcănelor după folosirea acestui dispozitiv. De asemenea, aparatul produce şi un efect de relaxare şi detensionare a muşchilor faciali.

Impulsurile dispozitivului se pot aplica pe ten după ce acesta a fost hidratat cu produsele din gama Derma Wand sau cu gel de aloe

Add comment


Security code
Refresh