Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

562 5 2de Gabriela Niculescu

Adrian Perjovschi (foto), unul dintre cei mai cunoscuţi hair-styliști şi specialist în transformări radicale de look, ne-a vorbit despre modul în care puteţi veni în ajutorul femeilor bolnave de cancer, donând o parte din părul dumneavoastră în cadrul campaniei „Vieţi împletite” iniţiată de Fundaţia Renaşterea şi susţinută de Jovsky Studio. Starea psihică este extrem de importantă în lupta cu această maladie, iar recăpătarea încrederii în sine a unei femei care poate primi o perucă din păr natural înseamnă un pas mare spre prelungirea vieţii. Tot de la Adrian Perjovschi am aflat şi care este trendul în materie de tunsori şi coafuri pentru sezonul primăvară-vară al acestui an.

Este gratuită marţea

562 5 3Brave Cut, tunsoarea medie ce lasă libertatea de a da părului o varietate de forme, este una dintre tendinţele pe care aleg să le urmeze cei care vor să doneze „viaţă şi frumuseţe”. Campania „Vieţi împletite” iniţiată de Fundaţia Renaşterea şi susţinută de Jovsky Studio îşi propune să ajute femeile diagnosticate cu cancer să-şi regăsească încrederea în ele şi feminitatea. „Ne iubim meseria foarte mult, ştim care sunt costurile unei peruci şi înţelegem ce înseamnă lipsa părului, aşa că suntem foarte fericiţi să putem fi şi noi o mică parte din acest demers. Îndemnăm cât mai multe femei să doneze păr şi să sprijine campania «Vieţi împletite»”, a spus Adrian Perjovschi, care a precizat că, în fiecare marţi, la Jovsky Studio, femeile care vor să adopte tunsoarea Brave Cut pot beneficia de acest serviciu în mod gratuit.

Se poartă lungimea medie

562 5 4Cât priveşte trendul anului 2016 pentru primăvară-vară, Adrian Perjovschi a subliniat că se poartă părul de lungime medie, revin tendinţele retro, dar şi că se renunţă la şuviţele clasice. Degradeul cât mai natural, cu o diferenţă de numai două, trei tonuri faţă de culoarea de bază, pare a fi în topul preferinţelor de anul acesta, la fel şi nuanţele de roşcat sau culorile pastelate. Se poartă bretoanele aranjate preponderent într-o parte şi coafurile lejere, dar şi părul-curcubeu, în genul lui Katy Perry. Blondul închis, cu uşoare reflexe arămii, aşa cum poartă Kate Middleton şi Blake Lively, va fi favorizat anul acesta, deşi griul platinat în genul Dianei Keaton va fi, de asemenea, în trend. Nu se va renunţa nici la culorile mai îndrăzneţe, însă vor fi preferate nuanţele pastelate, de la roz şi bleu până la verde pal. „Părul este un accesoriu”, a subliniat Adrian Perjovschi, care spune că acesta poate fi folosit pentru a se crea o armonie a feţei sau poate fi accentuată o particularitate, creându-se astfel o personalitate.

„Ştim care sunt costurile unei peruci şi înţelegem ce înseamnă lipsa părului, aşa că suntem foarte fericiţi să putem fi şi noi o mică parte din acest demers“

Add comment


Security code
Refresh