Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

563 4 4de Gabriela Niculescu

Doar persoanele cu dexteritate îşi pot realiza manichiura perfectă, fără ca lacul de unghii să atingă pielea degetelor. Pentru celelalte s-a inventat creanails, un dispozitiv menit să vă ajute în obţinerea unei manichiuri perfecte, exact ca la salon.

Se curăţă după fiecare utilizare

563 4 5563 4 6Creanails sunt făcute din silicon, vin câte 20 de bucăţi la pachet, cu dimensiuni potrivite şi uşor adaptabile dimensiunilor degetelor. Se pot curăţa cu dizolvant pentru lacul de unghii după fiecare utilizare. Le puteţi folosi atunci când realizaţi o manichiură simplă sau atunci când vreţi să obţineţi o manichiură french. Pentru cea din urmă, puneţi-vă creanails, apoi lipiţi peste unghii benzile destinate manichiurii french şi aplicaţi lacul alb sau în orice altă culoare doriţi pe vârful unghiilor. După uscare, îndepărtaţi benzile, păstrând creanails pe degete, şi aplicaţi lacul pe toată suprafaţa unghiei.

Add comment


Security code
Refresh