Main menu

header

571 4 2de Gabriela Niculescu

Genele lungi, dese şi de o culoare intensă au fost considerate dintotdeauna un semn al frumuseţii feminine. Pentru a avea mereu o privire seducătoare, noi, femeile, uneori, suntem nevoite să apelăm la produse cosmetice speciale sau la alte metode cum ar fi, de exemplu, aplicarea genelor false. Acum, spun specialiştii din domeniul frumuseţii, nu mai este nevoie. Graţie evoluţiei tehnologiei moderne în domeniul cosmetic, pe piaţa de profil există un produs de îngrijire destinat femeilor, care ajută genele naturale să fie lungi şi puternice. Astfel, puteţi uita de trucurile dificile şi vă puteţi bucura de genele dumneavoastră.

Alungeşte cu 25%

Când genele „vorbesc” pentru dumneavoastră, n-aţi vrea să fie convingătoare? Doar cele naturale au acest efect, fiind o trăsătură importantă a chipului. Acestea reuşesc să atragă atenţia asupra ochilor şi, uneori, chiar vă ajută să comunicaţi fără a rosti cuvinte. O astfel de forţă nu poate fi îmbrăcată într-o „formă” falsă, invazivă, cum sunt diferite produse artificiale de alungire, de aceea, serul pentru gene vă oferă secretul unei priviri fermecătoare. Acest lucru este posibil deoarece genele naturale vor fi, în sfârşit, mai lungi cu până la 25%. Serul revoluţionar ajută astfel la stimularea creşterii şi îndesirii genelor, hrăneşte şi hidratează fibra şi rădăcina acestora, dar, mai mult, previne căderea excesivă a firelor. Datorită numeroaselor studii care au condus la obţinerea acestei formule inovative, după 12 săptămâni de utilizare în mod regulat, genele vor fi mai lungi şi mult mai puternice.

Intensifică volumul şi culoarea originală

Serul pentru gene are la bază substanţa activă bimatoprost - stimulent eficient pentru creşterea genelor - ce are un efect pozitiv asupra lungimii şi grosimii acestora, a creşterii numărului de gene, a fortificării şi a sănătăţii lor, precum şi asupra intensităţii culorii naturale a genelor. Ingredientele atent selectate ale serului întăresc fibra şi rădăcina firului şi amplifică sinteza cheratinocitelor din rădăcina acestuia, ajutând la îmbunătăţirea aspectului şi a stării genelor, la accelerarea creşterii şi îndesirii lor şi la îngroşarea structurii firelor.

PONT. Ca produs introdus în rutina de îngrijire de seară, serul pentru gene are grijă de sănătatea acestora şi, aplicat corect, creează un efect de alungire de până la 25%.

Se aplică uşor şi confortabil

Serul pentru gene se aplică seara, după demachiere, pe pleoapele curate şi uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, ţinând pleoapa închisă. Uşor de folosit, cu o textură plăcută şi fină, acesta se distribuie facil pe piele şi are o absorbţie adecvată. Dacă vă doriţi să redescoperiţi frumuseţea naturală a genelor, serul destinat lor este produsul pe care trebuie să-l utilizaţi şi veţi obţine gene mai lungi, mai groase, cu o nuanţă mai intensă şi mai definite. Serul este un tratament testat oftalmologic şi dermatologic, care susţine sănătatea şi vitalitatea genelor.