Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

585 4 3de Gabriela Niculescu

Cine ar fi putut crea mai bine o linie de produse cosmetice rezistente la transpiraţie decât olimpicii și sportivii profesioniști? Nimeni altcineva decât ei, sub denumirea Sweat (transpiraţie). Astfel, ei s-au gândit la câteva reţete menite să-i ajute în competiţii, iar rezultatele sunt nu doar estetice, ci şi benefice pielii. De mascara rezistentă la apă a auzit toată lumea, dar de o pudră şi de o bază de machiaj rezistente la transpiraţie am aflat recent. Menirea acestor produse este aceea de a nu se întinde şi de a nu curge de pe chipul sportivilor odată cu transpiraţia inevitabilă din timpul competiţiilor.

Există pudră translucidă şi bază de machiaj

Această gamă de cosmetice rezistente la transpiraţie a fost concepută fără parabeni, silicon şi talc şi fără toate lucrurile pe care nu le-aţi dori aplicate pe tenul dumneavoastră. În plus, produsele au fost testate dermatologic, pentru a exista siguranţa că acestea nu irită pielea. Pudra de minerale translucide și baza de machiaj, cele două produse disponibile momentan, se pot comanda pe site-urile de profil din Statele Unite ale Americii. De asemenea, brandul Sweat intenționează să adauge mai multe produse la linia viitoare.

PONT. Pudra şi baza de machiaj nu sunt utile doar sportivilor, ci şi oricărei femei, mai ales pe timpul verii.

Add comment


Security code
Refresh