Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

594 4 4de Gabriela Militaru

Relaxare, înfrumusețare și o modalitate simplă de a slăbi, toate într-un singur loc: la sauna cu infraroșu. Este vorba despre o nouă terapie ce presupune un tratament cu unde infraroșii, care au numeroase beneficii pentru organism.

Căldură suportabilă

Sauna cu infraroșu este recomandată persoanelor care nu pot suporta căldura excesivă, pentru că terapia se bazează pe emiterea de raze ce încălzesc corpul direct fără însă a crește temperatura din interiorul încăperii. Se obține astfel o atmosferă cu o temperatură de 40 de grade Celsius, spre deosebire de sauna clasică, unde temperatura poate să urce și până la 100 de grade Celsius. Temperatura moderată avantajează respirația care se poate realiza în mod normal, fără efort. Faptul că această terapie încălzește direct corpul determină o transpirație mai abundentă decât în cazul saunei finlandeze. În acest fel, crește cantitatea de toxine eliminată din corp. În timpul saunei, razele infraroșii (care se aseamănă cu lumina solară, dar nu conțin ultraviolete) se transmit spre corp cu ajutorul unor radiatoare speciale care nu afectează pielea.

Se elimină toxinele

Printre avantajele saunei cu infraroșu se numără: calmarea durerilor musculare, deoarece infraterapia are efecte antispasmodice, analgezice și antiinflamatoare; eliminarea toxinelor, pentru că în timpul saunei circulația sangvină este accelerată, iar glandele sudoripare își sporesc activitatea și elimină mai ușor din organism, prin transpirație, toxinele, nicotina, colesterolul și alte reziduuri nocive, făcând ca pielea și întregul organism să se regenereze; îngrijește pielea, porii devenind mai curați, iar derma, mai luminoasă și mai suplă. Porțiunile de piele uscată se hidratează și devin mai netede. În plus, infraterapia calmează acneea și eczemele de la nivelul pielii; ajută la pierderea surplusului de kilograme dat fiindcă în timpul unei sesiuni de saună cu infraroșu se pierd 600-900 de calorii; îmbunătățește sistemul imunitar, deoarece căldura razelor infraroșii creşte temperatura corpului, fapt ce activează sistemul imunitar, fortificându-l.

Este recomandat ca înainte și după infraterapie să se consume o cantitate mare de apă

Add comment


Security code
Refresh