Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

595 5 3de Gabriela Militaru

Se spune că cele mai râvnite femei sunt cele apetisante. Se înțelege că este vorba despre un aspect fizic plăcut, însă asta nu i-a oprit pe cei de la KFC să interpreteze vechea credință în scop comercial. Și în avantajul clienților fideli, se înțelege.

Aromă delicioasă

Vă vine să credeți sau nu, dar cei de la KFC au testat foarte bine piața și au ajuns la concluzia că unii dintre clienții lor sunt nu doar încântați de produsele pe care le comercializează, ci sunt chiar ușor obsedați de acestea. De aceea, faimosul lanț de magazine fast-food s-a gândit că a venit momentul să nu mai limiteze experiența clienților săi doar la o masă copioasă, și să intre și mai mult în viața de zi cu zi a consumatorilor. Cea mai inedită idee a fost să creeze o cremă de protecție solară care împrumută mirosul delicioaselor aripioare și copănele crocante. Nu, nu este o glumă, și loțiunea lansată pe piață în ediție limitată (și disponibilă spre vânzare doar pe site-ul extracrispysunscreen.com) are un succes de neimaginat. Partea cu adevărat interesantă este că loțiunea dă rezultate foarte bune. KFC Extra Crispy are factor de protecție 30 și este recomandată nu doar pentru zilele de plajă, ci şi pentru orice altă zi obișnuită. Asemeni loțiunilor solare care trebuie folosite zilnic, crema KFC conține Oxybenzone și Avobenzone, care conferă un spectru larg de acoperire și protecție împotriva razelor soarelui.

Add comment


Security code
Refresh