Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

597 4 1de Raluca Grințescu

Frumuseţea este o stare de spirit, la care se poate lucra zi de zi, folosindu-vă de practicarea atingerii unei stări de linişte, printr-o alimentaţie sănătoasă şi prin vitaminizarea organismului în mod corect. Medicina ayurvedică pune accent pe frumuseţea internă şi externă şi vă propune trei băuturi-aperitiv pentru dimineţi însorite.

Aperitive bogate în vitamine

Reţeta 1

Ingrediente: 2 rodii mari, 2 linguri cu pudră de migdale, 1 lingură cu miere din flori de munte sau de brad de munte (se poate folosi, totuşi, orice fel de miere), 1 lingură cu suc de ghimbir, 1/4 linguriţă cu cardamom, scorţişoară pudră sau câteva picături de lămâie (facultativ), frunze de mentă proaspete şi nucă de cocos rasă pentru ornare.

Mod de preparare: rodiile se taie în două şi se presează bine. Peste sucul de rodie se toarnă mierea, pudra de migdale şi condimentele. Se amestecă bine în blender până devine un preparat spumos şi se lasă la odihnit câteva minute. Sucul se toarnă în pahare de şampanie, se decorează cu frunze de mentă şi se pudrează marginea paharului cu nucă de cocos. Se serveşte cu plăcere!

Reţeta 2

Ingrediente: 750 g iaurt biologic, 75 cl apă minerală naturală necarbogazoasă, 2 linguri cu dulceaţă de petale de trandafiri, 1 linguriţă cu zahăr de trestie, câteva picături de apă de trandafir (facultativ).

Mod de preparare: ingredientele se bat până se obţine o compoziţie spumoasă. Se serveşte în pahare frumoase, care se ornează cu trandafiri superbi.

Reţeta 3

Ingrediente: 750 g iaurt biologic, 75 cl apă minerală necarbogazoasă, 6 linguri cu creson proaspăt, 1 strop de sare, zahăr de trestie sau sirop de arţar (facultativ).

Mod de preparare: se amestecă bine toate ingredientele până începe să se facă spumă, apoi se pune zahărul sau siropul de arţar. Se serveşte în pahare frumoase cu plăcere.

Add comment


Security code
Refresh