Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

598 4 2de Roxana Istudor

Electronica și industria frumuseții merg mână în mână pentru a crea dispozitive tot mai avansate și mai apropiate de pretențiile consumatorilor. Așa a apărut un dispozitiv considerat creionul-minune care trece frontiera machiajului zilnic prin capacitatea de a executa, prin puterea tehnologiei 3D, fondul de ten perfect pentru orice nuanță a pielii feței, anunță premiumbeautynews.com.

Un scanner stabileşte nuanţa exactă a tenului

Mai exact, folosind un scanner, dispozitivul stabilește nuanța corespunzătoare a tenului utilizatorului cu mult mai precis decât o poate face chiar persoana care va folosi calitățile produsului. Un mixer din interiorul cilindrului creionului preia informația din scanner și realizează nuanța unicat potrivită strict și impecabil tenului dumneavoastră. Odată obținut fondul de ten la care visați dintotdeauna, dispozitivul vi-l livrează exact pe vârful degetelor. Aparatul este atât de performant, încât nu înregistrează pierderi de substanță, în plus, funcționând mai multe săptămâni cu o singură încărcare a bateriei. Potrivit celor care l-au realizat, creionul-minune poate genera peste 75.000 de nuanțe, fiind astfel perfect adaptat tuturor tipurilor de ten și tuturor fluctuațiilor de culoare pe care pielea feței le poate înregistra.

Add comment


Security code
Refresh