Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

601 4 3de Gabriela Militaru

Părul nedorit este extrem de nesuferit. La fel sunt și sesiunile prelungite de epilat la salon. Prin urmare, noua metodă de epilare definitivă de acasă vine într-un moment cum nu se poate mai potrivit.

Eficiență de 100%

Recent a apăut pe piață epilatorul Silk’n Flash&Go, care le ajută pe femei să scape de interminabilele ședințe de epilat. Aparatul poate fi folosit cu ușurință și cu succes acasă, pentru îndepărtarea permanentă a firelor de păr nedorite. Dispozitivul a fost testat dermatologic și aprobat în Statele Unite ale Americii de FDA (Food and Drug Administration). Studiile inițiate în vederea testării eficacității dispozitivului au relevat că părul nedorit a dispărut (în proporţie de 70%) în cazul celor care au folosit epilatorul timp de trei luni. De asemenea, majoritatea subiecților au declarat că, după opt luni de utilizare, eficiența epilatorului a urcat la 100%.

Este utilizată tehnologia luminii pulsate

Epilatorul Silk’n Flash&Go folosește tehnologia luminii pulsate pentru a slăbi rădăcina, care, în cele din urmă, nu mai produce fire de păr. Energia luminoasă este absorbită de foliculii firului de păr, în timp ce zonele de țesut din preajmă își păstrează temperatura normală. Intervenția este deci noninvazivă și nedureroasă. Silk’n Flash&Go se utilizează ca un epilator obișnuit (prin urmare, cu aceeași frecvență), fiind nevoie de şase-opt tratamente pentru ca dispozitivul să-și dovedească eficiența maximă.

Epilatorul folosește tehnologia luminii pulsate pentru a slăbi rădăcina, care, în cele din urmă, nu mai produce fire de păr

Add comment


Security code
Refresh