Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

602 4 1de Gabriela Militaru

Pentru ca pielea corpului să rămână hidratată pe tot parcursul zilei, specialiștii recomandă ca, de fiecare dată după duș, să se aplice o loțiune bogată în vitamine. Cele mai multe femei omit să facă acest lucru. Rezultatul este o piele uscată și predispusă la îmbătrânire. Pentru a le ajuta pe doamnele care uită de rutina cremei de după duș, o companie din Lituania a inventat pijamaua hidratantă.

Texturile sunt îmbogățite cu proteine de mătase

About are o experiență de peste 45 de ani în domeniul lenjeriei intime, fapt ce recomandă compania drept una dintre cele mai experimentate din Europa în acest domeniu. Pe lângă multitudinea de linii de lenjerie intimă pentru femei și bărbați, de curând, About a lansat și linia About Sense, o colecție exclusiv destinată femeilor. Din noua linie fac parte pijamalele fabricate din cea mai fină mătase naturală. Texturile sunt îmbogățite cu proteine de mătase cu efect de hidratare a pielii. Colecția de pantaloni scurți, tricouri, pijamale, halate de baie și cămăși este foarte igienică, materialul fiind rezistent la microorganisme. Lenjeria răcește și hidratează pielea, având efect absorbant al căldurii excesive și de aerisire a pielii. Rezultatele sunt excepționale: după doar câteva purtări se poate observa cum pielea se menține la fel de netedă ca abia scoasă de sub duș. În timp, hidratarea permanentă prin folosirea regulată a lenjeriei About are efect de întinerire a dermei, care devine mai fermă.

Add comment


Security code
Refresh