Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

603 4 1de Gabriela Militaru

Celulita le dă bătăi de cap chiar și celor mai suple femei. Pentru că oricât ar slăbi, celulita rămâne acolo și nu poate fi eliminată prea ușor. De curând, această problemă are o rezolvare dintre cele mai facile care poate fi utilizată și acasă: dispozitivul Bliss FatGirlSlim Lean Machine.

Trebuie folosit cu regularitate

Simpaticul aparat se mânuiește ușor. Tot ce trebuie să faceți este să-l fixați cât mai bine în căușul palmei, iar pentru aceasta vă puteți folosi de coarda elastică pe care o are. Treceți apoi partea netedă a device-ului peste zonele afectate de celulită, apăsând foarte ușor pielea. Bliss FatGirlSlim este perfect pentru procesul de conturare corporală, ajutând la masajul cu efect de vacuum al zonei cu aspect de coajă de portocală. „Aparatul face ca zonele afectate de celulită să arate mult mai bine după doar câteva utilizări. Din păcate, ca orice tratament celulitic nonchirurgical, efectele sunt temporare, așa că trebuie folosit cu regularitate”, explică Jeanine Downie, specialistă în dermatologie. Din fericire, aparatul este suficient de mic încât să fie ușor transportabil și în călătorii, deci nu este nevoie să faceți pauze prea mari în utilizarea sa.

Pielea va deveni mai fermă

603 4 2Cu ajutorul dispozitivului Bliss FatGirlSlim Lean Machine nu doar că celulita va dispărea, dar pielea va deveni mai fermă, în timp ce picioarele, coapsele și abdomenul vor avea un contur mai bine definit. Pentru rezultate și mai vizibile, este recomandat ca folosirea dispozitivului să fie dublată de o dietă alimentară echilibrată și de cel puțin câteva minute de exerciții fizice zilnic.

Add comment


Security code
Refresh