Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

613 4 1de Gabriela Militaru

Vine un moment în care femeile consideră că loțiunile antiîmbătrânire pe care le folosesc nu mai au rezultatele dorite. Sau, pur și simplu, vine o vreme când femeile își doresc o schimbare majoră de look, cum ar fi să scape de pielea lăsată din zona gâtului, care să nu le solicite prea mult timp, efort și resurse financiare. Pentru aceste situații, s-a inventat banda adezivă Nexsey.

Nexsey, numele produsului revoluţionar

613 4 2Ceea ce pentru unele femei ar putea suna la început ca o glumă este, de fapt, o veste pe cât de reală, pe atât de utilă. Într-adevăr există o bandă adezivă numită Nexsey care ajută la mascarea surplusului de piele de la nivelul gâtului care apare odată cu înaintarea în vârstă. Instrucțiunile de folosire sunt foarte simple. Cu o mână se prinde pielea gâtului la spate, iar cu cealaltă se lipește banda care face ca, din față, pielea gâtului să arate fermă și întinsă. Avantajate sunt, de bună seamă, femeile cu părul lung, deoarece, deși este transparentă, banda adezivă se poate vedea la spate. De aceea, este recomandat să fie folosită atunci când femeile aleg să-și lase părul liber pe spate. Banda este foarte adezivă, ceea ce o împiedică să se dezlipească. Faptul că are o aderență atât de mare pe piele ar putea fi un dezavantaj în momentul dezlipirii, însă inventatoarea, Linda Gomez, recomandă ca procedeul de îndepărtare a benzii să fie înlesnit de folosirea unei creme grase sau a unui ulei de corp.

Add comment


Security code
Refresh