Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

de Cristina Tache

Femeile se preocupă în permanenţă de felul în care arată, însă şi bărbaţii trebuie să fie eleganţi şi stilaţi. Bărbatul secolului al XXI-lea, pe lângă o carieră de succes şi inteligenţă, trebuie să se simtă bine în pielea lui. La urma urmei, încrederea conduce către succes. De aceea, primul pas este crearea unei imagini imaculate. Iată câteva sfaturi care să vă ajute să vă creaţi o rutină de îngrijire corectă. Citiţi-le şi alegeţi ceea ce vi se potriveşte.

Seara, aplicaţi neapărat o loţiune antirid!
Cea mai bună metodă de prevenire a apariţiei ridurilor şi a cancerului de piele este protejarea de efectele nocive ale soarelui cu ajutorul unei creme hidratante, cu factor de protecţie. O rutină de îngrijire trebuie să includă curăţarea tenului, o exfolierea blândă, care să îndepărteze celulele moarte ale pielii şi care va împiedica iritaţiile provocate de lama de ras. Apoi, se aplică o cremă hidratantă, cu factor de protecţie. Seara se va folosi o loţiune hrănitoare antirid, care să stimuleze regenerarea celulelor pielii.

Îndepărtaţi părul nedorit
Calviţia este o problemă ardentă a bărbaţilor. Nu trebuie să devină o dramă. Obişnuiţi-vă cu această schimbare şi optaţi pentru o tunsoare scurtă şi modernă. De obicei, cu înaintarea în vârstă, bărbaţii se confruntă cu apariţia părului în zone nedorite: în nas, urechi sau pe spate. Fiţi atenţi să îndepărtaţi firele nedorite, pentru a avea un aspect curat şi îngrijit!

Pentru lama de ras vă trebuie ulei mineral
Dacă vreţi să prelungiţi viaţa lamei de ras aveţi nevoie de o sticlă cu ulei mineral şi de puţin alcool pentru frecţie (carmol). După ce vă bărbieriţi, curăţaţi bine lama, o uscaţi, iar apoi o introduceţi într-un vas în care aţi pus uleiul. Înainte de a folosi lama, ştergeţi-o bine cu puţin carmol. Păstrarea lamelor în ulei stopează procesul de oxidare. Puteţi astfel dubla durata de viaţă a lamei de ras!

Unghiile, o carte de vizită elocventă

- În sezonul cald ar fi indicat să scăpaţi de părul de la subraţ. Pe lângă aspectul estetic, este vorba şi despre mai puţine bacterii care să provoace transpiraţia urât mirositoare. Încercaţi şi veţi simţi diferenţa;
- Curăţaţi-vă unghiile indiferent de tipul de serviciu pe care îl aveţi. Mâinile sunt cartea de vizită a fiecărui om;
- Tăiaţi regulat unghiile şi daţi-le o formă plăcută cu ajutorul unei pile de unghii. Dacă nu vă descurcaţi, rugaţi-vă soţia sau prietena să vă ajute. Ele sunt specialiste;
- Dacă purtaţi barbă, îngrijiţi-o cu atenţie. O barbă lăsată să crească în voie nu poate decât să vă facă să păreţi neîngrijiţi.