Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

    Fardul de obraz este un truc cosmetic perfect pentru un efect rapid revitalizant şi pentru un aspect mereu înfloritor al tenului. Optaţi pentru culori asemănătoare culorii pielii dumneavoastră şi nu exageraţi cu aplicarea fardului. Pentru a fi sigure că alegeţi nuanţa potrivită, înainte de a aplica ciupiţi uşor obrazul. Până să ajungeţi să cumpăraţi produsul reţineţi câteva dintre sfaturile specialiştilor în machiaj. 

 


Pudra estompează aspectul lucios 
    Alegeţi un fard de obraz sub formă de cremă sau de pudră. Crema conferă un look proaspăt, se amestecă uşor şi hidratează tenul uscat. Pudra estompează aspectul lucios al pielii, fiind potrivită tenului gras.  Când aplicaţi fardul de obraz trebuie să urmăriţi câţiva paşi: 

- Zâmbiţi puţin, pentru a defini forma pomeţilor şi pentru a observa mai bine centrul obrazului;

- Aplicaţi în centru puţin fard de tip cremă. Cu ajutorul degetelor folosiţi mişcări circulare şi întindeţi fardul de jos în sus; 

- Apoi puneţi fardul sub formă de pudră, cu ajutorul unei pensule, peste cel cremos. Cele două produse trebuie să fie nuanţe apropiate; 

- În timpul verii puteţi utiliza farduri cu efect bronzant, pentru a da o culoare caldă tenului. Folosiţi o pensulă mare şi moale, cu care să întindeţi fardul pe pomeţi, pe părţile laterale, nas şi pe frunte. Aplicaţi mici puncte şi estompaţi cu pensula, pentru a se pierde în culoarea tenului. 

Adrian R. Gheorghe

Add comment


Security code
Refresh