Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

Pentru un designer malaiezian, natura prinde viaţă în creaţii vestimentare: Ce iese când te laşi inspirat de o frunză

474 25 1de Raluca Grințescu

Plantele naturale nu servesc doar ca elemente de decor. Cu ele vă puteți chiar îmbrăca! A dovedit-o un designer din Malaiezia, care a realizat rochii numai din frunze și flori, ce au fost admirate de zeci de spectatori. Este binecunoscut faptul că natura reprezintă o importantă sursă de inspirație pentru creatorii de modă atunci când vine vorba despre culorile sau materialele din care sunt confecționate hainele sau alte produse. Însă v-ați uitat vreodată la o frunză și v-ați închipuit cum ați arăta îmbrăcată în ea? Artista Tang Chiew Ling a făcut acest mic exercițiu de imaginație, iar rezultatul este un colaj unic.

Revelaţia anului: fusta din piele

de Alice Ştefan

Fusta este atât de feminină, de elegantă şi de sexy, încât ar trebui să devină piesă-cheie atunci când ne dorim să compunem o ţinută fabuloasă. Iată care sunt cele mai apreciate modele de fuste în 2012 şi cum puteţi să le asortaţi în aşa fel încât să fiţi nişte apariţii notabile, exemple demne de urmat pentru alte femei.

Imprimeul aztec, revelaţia anului

de Diana Sorescu

Anul acesta a debutat în forţă cu o pleiadă de colecţii interesante, semnate de marile case de modă. Am „răsfoit” oferta şi am selectat cele mai stilate imprimeuri ce vor fi „pe val” anul acesta. Iată câteva sugestii interesante şi posibilităţi de asortare.

Stil şi eleganţă în... piele

de Diana Sorescu

Până acum ceva timp, pielea era încadrată strict în zona motor sau rock. Pantalonii din piele erau purtaţi doar de adepţii acestor curente, în ţinute de nişă, apreciate doar de cunoscători. Însă acum hainele din piele fac ravagii printre pasionatele de modă. Sunt elegante, şic, sofisticate şi sexy, iar combinate cu gust pot făuri nişte ansambluri vestimentare fabuloase. Iată câteva ponturi de stil pentru dumneavoastră.

Stilul retro

15-06-1de Diana Sorescu

Anul acesta se anunţă unul versatil din punct de vedere vestimentar, iar curentul retro, mai exact pin up, îşi face loc în topul preferinţelor. Pentru a exemplifica acest stil, am ales-o ca etalon pe superba Dita Von Teese, o figură emblematică a genului, o artistă ce emană eleganţă şi mister cu fiecare ţinută abordată. În plus, vă prezentăm cele mai importante direcţii în stilul retro al anilor 1920-1940.

Accesorii obligatorii, de sezon: eşarfa şi şalul

de Alice Ştefan

Oricât de inspirată ar fi o ţinută, nu va arăta spectaculos niciodată dacă nu este accesorizată. Pe lângă bijuterii sau genţi, eşarfele vor condimenta întotdeauna orice apariţie. Iată ce modele să alegeţi în sezonul acesta şi cum să le combinaţi în aşa fel încât să fiţi remarcată de toată lumea.

Ştiţi să alegeţi corect jeanşii?

de Alice Ştefan

Multe vedete de la Hollywood par a avea picioare lungi, când, în realitate, nu depăşesc 1,60 m! Secretul lor? Armonia stilului vestimentar şi blugii potriviţi. Învăţaţi în această ediţie a rubricii noastre cum să vă alegeţi perechea ideală de jeanşi, astfel încât să vă avantajeze şi să vă complimenteze silueta.

Genţi cu stil pentru anul 2012

de Alice Ştefan

Anul ce tocmai a început nu vine doar cu previziuni economice sau astrologice, ci şi cu noi tendinţe în modă. Dacă ediţiile trecute am vorbit despre rochii şi pantofi, acum a venit momentul să descoperiţi care sunt cele mai stilate modele de genţi şi cum se pot asorta cu clasă şi bun gust.

Adoptaţi stilul Pippa Middleton: simplu, dar şic

26-09-1de Alice Ştefan

Pippa Middleton, sora mai mică a lui Catherine, ducesă de Cambridge, a devenit etalon de stil o dată cu celebra nuntă regală, la care a făcut furori într-o rochie albă maxi, mulată. De atunci, fotografii o urmează pretutindeni, iar criticii de modă îi laudă stilul vestimentar, catalogat drept simplu, dar şic. Aşadar, iată de ce piese şi accesorii aveţi nevoie pentru a fi la fel de elegantă ca Pippa.

Pantofi ideali pentru Sărbători

de Alice Ştefan

Ne aflăm în luna cadourilor şi mai ales a petrecerilor de Sărbători. Rubrica noastră de modă şi-a propus să vă prezinte cele mai stilate şi în tendinţe modele de pantofi, astfel încât să fiţi în centrul atenţiei de Crăciun şi de Revelion.

Rochiile-spectacol, negre sau roşii, perfecte de Revelion

de Alice Ştefan

La petrecerea dintre ani, printr-o magie necunoscută, orice femeie devine o divă. Pentru a sublinia această calitate, vă prezentăm câteva modele superbe de rochii la modă, perfecte pentru noaptea de neuitat ce se apropie.