Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

593 30 3de Dana Georgescu

Doar 10% dintre studenţii care şi-au ales deja carierele cred că acestea vor exista peste zece ani, conform Microsoft şi Future Laboratory, care au produs „Locurile de muncă ale viitorului”.

Unul dintre joburile viitorului: designer pentru încăperi virtuale

În raport sunt prezise ca viitoare locuri de muncă designer pentru realitate virtuală, inginerie robotică sau expert în comunicarea vizuală. „În timp ce aceste locuri de muncă par scoase dintr-un film SF, sunt indicatori ai schimbărilor pe care le vedem astăzi”, a declarat Ryan Asdourian, de la Microsoft. „În următoarele decade vom asista la o nouă revoluţie tehnologică, de fapt o nouă revoluţie indus- trială, care va deschide noi oportunităţi de carieră în industriile care sunt la început”, a spus și Steve Tooze, de la Future Laboratory. Iată câteva dintre joburile viitorului: designer pentru încăperi virtuale, avocat pentru etică tehnologică și strateg pentru sălbăticire (în încercarea de reintroducere în natură a unor specii de viețuitoare în regiunile în care acestea au dispărut).

Add comment


Security code
Refresh