Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

504 3 3de Cătălina Tăgârță

Doriți să slăbiți și în același timp să vă spălați rufele? Puteți face ambele lucruri simultan, iar ca bonus veți economisi și energie electrică. Potrivit unui licean din GuangDong, China, acest lucru este posibil cu ajutorul unei biciclete care se atașează la o mașină de spălat veche, ce va funcționa doar prin energia furnizată de pedale.

Bicicleta atașată = curent economisit

Chinezul a unit cele două aparate (bicicleta și mașina de spălat) în primul rând cu scopul de a face fitness, dar și pentru a ajuta la treburile casnice. Tânărul, citat de site-ul Asianews, a precizat că, pentru o spălare completă a rufelor utilizatorul trebuie să pedaleze aproximativ o oră și jumătate - timp suficient pentru dobândirea unei bune forme fizice de-a lungul timpului. El își promovează invenția ca pe o metodă perfectă de a economisi timp și energie electrică, odată cu păstrarea unei sănătăți fizice robuste. Totodată, scutiţi şi banii pe care aţi fi fost nevoiţi să-i daţi pentru a vă face un abonament la sala de fitness.

Add comment


Security code
Refresh