Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

595 3 3de Roxana Istudor

Dacă sunteți genul de persoană activă și preocupată de felul în care arătați, dacă vă lucrați corpul și aveți grijă să fie în permanență tonifiat sau dacă pur și simplu vreți să slăbiți frumos (chiar dacă vara a trecut...), sunteți într-o permanentă competiție cu felul în care reacționează corpul dumneavoastră la aceste eforturi. Pierdeți destul în greutate? Slăbiți uniform? Este eficient ceea ce faceți? La toate aceste întrebări răspunde un scanner 3D revoluționar.

Este ca o oglindă obișnuită

Arată ca o oglindă obișnuită și îl puteți sprijini de un perete în încăperea în care vă faceți exercițiile. Dacă până acum cifrele tonifierii, ale pierderii de grăsime sau de câștig de masă musculară ori ale procentului de grăsime din organism erau misterioase și complicate, acest scanner rezolvă toate aceste ecuații în cel mai simplu și avansat mod cu putință. Dispozitivul vă scanează corpul și măsoară cu acuratețe toate reperele corporale. Vă captează imaginea trupului în 3D, vă calculează greutatea totală, apoi vă trimite toate detaliile modificărilor care apar prin exerciții direct pe smartphone! Acolo veți vedea dacă ați crescut în masă musculară, dacă ați pierdut din grăsimi și cât, dacă ați slăbit uniform și dacă v-ați tonifiat în locurile în care doriți. Totodată, puteți crea o fereastră de timp în care să vă vizualizați progresele.

Ţine două luni după fiecare încărcare

Scannerul care vă arată în detaliu dacă sunteți în formă și dacă slăbiți așa cum vă doriți este un dispozitiv inteligent, care se integrează cu ușurință în căminul dumneavoastră, aducându-și o contribuție majoră la îmbunătățirea stilului de viață, cu atât mai mult cu cât toți cei care au fitnessul în programul obișnuit vor să știe dacă progresează, și mai ales cum. Pot face acest lucru cu scannerul wireless, care ține și două luni după fiecare încărcare și poate face diferența între utilizatori, astfel încât întreaga familie se poate bucura de beneficiile lui.

Add comment


Security code
Refresh