Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

Savanţii lumii caută supereroii genetici

596 23 1de Andrei Dicu

Există oameni care posedă anumite mutaţii genetice despre care medicina tradiţională garantează că sunt de natură să conducă la dezvoltarea unor maladii severe, în copilărie. Totuşi, aceşti indi- vizi nu manifestă problemele medicale cu pricina, fapt considerat un adevărat mister al geneticii. Unii dintre ei pot ajuta ştiinţa modernă să găsească leacuri pentru cele mai dure maladii.

Biserica Neagră ascunde cel mai vechi cimitir extraterestru din lume

595 23 1de Andrei Dicu

Măruntaiele munţilor României păstrează încă o mulţime de enigme, iar prezenţa reptilienilor Anunnaki este una dintre controversatele teorii ale începuturilor umanităţii. Ideea existenţei unei specii extraterestre care a coexistat cu „băştinaşii” încă de la formarea Terrei nu este atât de fantezistă, iar, de curând, Braşovul a fost scena unei descoperiri epocale.

Specialistul Stelian Chivu, despre locurile sacre şi curative din România „Zonele cu câmp magnetic benefic pot vindeca organismul“

589 19 1de Gabriela Niculescu

Psihologul și specialistul în terapii alternative Stelian Chivu, creatorul piramidei duble din Galați, a călătorit în multe locuri sacre din lume şi în zone aflate pe reţelele şi nodurile Hartmann. Însă, şi la noi în ţară există numeroase zone deosebit de încărcate energetic. Acestea sunt numite „locuri vindecătoare” datorită câmpului magnetic benefic ce există în ţinuturile respective. Avem locuri bune, sacre, dar şi locuri rele sau blestemate, cum erau numite înainte. Câmpul magnetic benefic influenţează, echilibrează şi vindecă dezechilibrele, blocajele şi chiar unele boli fizice manifestate în corp. Despre aceste locuri sacre și vindecătoare din România ne-a vorbit Stelian Chivu (medalion).

Dansul somnambulului sau cele 7 etape ale evoluţiei spirituale

585 19 1de Iulian D. Moleianu

Ce aţi spune dacă toţi cunoscuţii noştri, vedetele tv sau simpli trecători sunt somnambuli? Şi chiar, vorba aceea, „noi înşine” suntem la fel… Ideea originală nu ne aparţine, ci este creaţia filosofului greco-armean G.I. Gurdjieff, care porneşte de la premisa că omul trăieşte într-un somn spiritual care, odată depăşit, îi permite individului să ajungă la un nivel superior de conştiință.

Misteriosul caz al fenomenului Tunguska

582 19 1de Oana Toma

În Siberia, în regiunea Krasnoiarsk, în apropierea Râului Podkamennaia Tunguska, în dimineața zilei de 30 iunie 1908, la ora 7:14, pe cer și-a făcut apariția un obiect care era înconjurat de o lumină orbitoare. Câteva secunde mai târziu s-a prăbușit cu un șuierat asurzitor în pădurea siberiană. Impactul a fost atât de puternic, încât a produs cutremure de peste 5 grade pe scara Richter pe o rază de aproximativ 1.000 de kilometri. Avusese loc ceea ce mai târziu avea să fie cunoscut sub numele de fenomenul Tunguska.

A şasea chakră a Pământului, enigma Munţilor Bucegi

579 19 1de Iulian D. Moleianu

Chakrele sunt şapte centre energetice ale corpului uman, localizate între creştetul capului şi baza coloanei vertebrale. Pentru a trăi armonios, trebuie să echilibrăm aceste centre. Situaţia este similară la nivel planetar, pe Terra fiind localizate şapte chakre, din care a şasea se află în ţara noastră.

Teoria Supercontinentului a stat la baza psihozei cutremurelor

575 19 1de Andrei Dicu

Chiar dacă ştiinţa a progresat, încă nu cunoaştem în totalitate procesul deplasării plăcilor tectonice şi modul în care iau naştere cutremurele. Există aparatură de urmărire şi de înregistrare, grafice (scări) de măsurare, dar cauzele reale ale mişcărilor scoarţei terestre nu sunt descifrate în profunzime.

Misterele Bucegilor

573 18 1de Raluca Grințescu

Bucegii sunt consideraţi de specialişti un punct energetic foarte puternic. Locul este invocat de yoghini şi de vizionari. S-au emis ipoteze asupra existenţei unor galerii subterane, s-au făcut teste radiestezice. Cercetările au demonstrat că zona este încărcată energetic mai mult ca oricare din România. Traian Trufin, muzeograf conservator la Muzeul „Cezar Petrescu” din Buşteni, publicist şi cercetător al fenomenelor stranii la care a fost martor, a încercat să găsească nişte explicaţii.

Aurul din pulberea albă, elixirul vieţii sau o minciună colosală?

569 19 1de Andrei Dicu

Unul dintre subiectele la modă din ultimii ani este alchimia. Nenumăraţi cercetători şi-au pus întrebarea dacă, într-adevăr, anticii erau capabili să obţină aurul (generatorul vieţii veşnice) din praf sau, mai exact, din „pulbere albă”, dar răspunsul a uitat să vină. Dacă ne aflăm în faţa celei mai grandioase înşelătorii din istoria lumii sau dacă am făcut cunoştinţă cu magia, vom afla împreună...

Universurile paralele, o „pălărie“ prea mare pentru savanţii lumii

564 19 1de Iulian D. Moleianu

Teoria existenţei Universurilor paralele şi chiar cea a proiecţiei universale (care susţine nici mai mult, nici mai puţin că noi, pământenii, suntem de fapt proiecţiile pe Terra ale unor entităţi superioare, dintr-un alt Univers) suscită interes de sute de ani. Dincolo de tezele avizate, aparţinând unor oameni de ştiinţă credibili, asistăm la o mediatizare dizgraţioasă a subiectului, în general pe internet, astfel că rareori putem fi siguri cine „bate câmpii” şi cine vorbeşte în cunoştinţă de cauză.

Sicriele mişcătoare, misterul secolului al XXI-lea?

562 23 1de Carmen Ciripoiu

Cruci care cresc singure din pământ, cruci plutitoare, sicrie plimbărețe sau morminte mișcătoare. La prima vedere, o astfel de descriere înfioară pe oricine și pare un episod deprins din cele mai tulburătoare cărți de vrăjitorie. Totuși, aceste lucruri s-au întâmplat, și niciun om de știință nu a reușit până în acest moment să dea o explicație admisibilă.