Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

545 14 1de Raluca Grințescu

Există o rețetă veche folosită de femeile din China și din India pentru reglarea metabolismului și a sistemului hormonal feminin. Iată care este aceasta!

Ce vă trebuie

Ingrediente: 1 linguriţă cu seminţe de mărar, 1 linguriţă cu seminţe de armurariu, 1 linguriţă cu seminţe de fenicul; fructe: 1 banană, 1 măr, 1 portocală (sau altă selecţie preferată). Mod de preparare: se blenduiesc fructele până când se obţine o pastă cremoasă. Seminţele se sfărâmă, pe rând, într-un mojar de piatră şi se adaugă în pasta de fructe. Se lasă zece minute la macerat şi se consumă dimineaţa, ca şi mic dejun, timp de două săptămâni. Important este să consumaţi amestecul pe stomacul gol, apoi puteţi servi şi alte preparate.

Resetarea organismului

Această cură are multiple efecte: reglează sistemul hormonal feminin şi întregul metabolism. Amplifică astfel caracteristicile feminine precum voluptatea sânilor, supleţea trăsăturilor, aspectul pielii şi al părului. Tonifică organismul şi sistemul nervos, echilibrează fondul emoţional. Ajută la scăderea naturală în greutate, prin echilibrarea corectă a organismului. Atenuează simptomele neplăcute ale menopauzei şi ajută la dispariţia în totalitate a durerilor şi dereglărilor menstruale.

Proprietățile semințelor

Seminţele de mărar - romanii, grecii, chinezii şi indienii considerau mărarul un tratament-minune. Fitoestrogenii naturali ajută la reglarea circuitului hormonal feminin, potenţează funcţiile feminine, libidoul, reglează menstruaţia şi constituie un excelent tonic psihic.

Seminţele de arumurariu - cele mai puternice antitoxice naturale - ajută la dezintoxificarea ficatului şi a sângelui, fortificând şi regenerând întregul sistem hepatic.

Seminţele de fenicul au o acţiune antimicrobiană asupra intestinului, stimulează metabolismul şi reglează toate procesele digestive. Au o acţiune estrogenă, datorită dianetolului şi fotoanetololului, redă fermitatea pielii şi stimulează întinerirea ţesuturilor şi a sistemului nervos.

Procuraţi-vă seminţele de mărar din piaţă - sunt mult mai proaspete şi mai potente decât cele aflate în comerţ. Armurariul şi feniculul se găsesc în magazinele naturiste

Add comment


Security code
Refresh