Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

602 25 1de Carmen Ciripoiu

La rândul său, spuma de ras nu mai e folosită doar de domnii care vor să arate spectaculos, ci are un rol extraordinar de important în păstrarea curățeniei în locuință.

Oale fără cusur!

Pe lângă faptul că le este un ajutor prețios domnilor, crema de ras mai are un atu: face ca oalele și cratițele să arate fără cusur. Este nevoie doar ca acestea să fie curățate cu un burete uscat îmbibat în spumă de ras. Tot spuma de ras este cea care protejează de transpirație oglinda din baie. Se șterge oglinda cu spumă de ras, se lasă să acționeze o jumătate de oră, apoi se curăță cu o cârpă uscată. Același efect se obține și în cazul ochelarilor, al geamurilor, ușilor cabinei de duș sau al altor suprafețe din sticlă. Atunci când doamnele și domnișoarele în graba mare se trezesc cu ojă pe piele, spuma de ras devine indispensabilă. Se aplică puțină spumă pe suprafața cu probleme, se masează ușor, și oja dispare. Nu și de pe unghii însă...

Uşile nu mai scârţâie

Oricât de mult dorește o gospodină să aibă un aragaz imaculat, niciodată parcă nu reușește. Din fericire, există o soluție și pentru acest necaz: se aplică spumă de ras pe suprafețele murdare, se șterge și astfel petele se vor topi. Scârțâie ușa de la intrare? Urgent se aplică spumă de ras pe balamale! Și beneficiile acesteia nu se opresc aici. Cine dorește să iasă la un grătar la iarbă verde nu trebuie să uite niciodată să-și pună în bagaje și spumă de ras. Asta pentru că găsesc în aceasta un ajutor incredibil pentru a curăța atât grătarul pe care sfârâie carnea, cât și grăsimea de pe mâini.

Add comment


Security code
Refresh