Main menu

header

La aniversare, cu Prinţul Florin de Piersic Într-o zi de iarnă, dintr-un piersic primăvăratic ne-a picat în dar un anumit Florin. Un actor, un recitator, un prieten și, mai ales, o flacără de om. Un fruct neoprit și de neoprit.

La ceas aniversar, Florin Piersic, cel care a devenit un fel de „tată al timpului“, vorba prietenului său Nichita Stănescu, readuce în memoria cititorului acestor rânduri prezentul continuu. Rămâne același „june prim“ din perioada în care reușea să seducă publicul cu rolul din „Peer Gynt“ și îi place să-i vorbești pe numele mic.

Read more: La aniversare, cu Prinţul Florin de Piersic Într-o zi de iarnă, dintr-un piersic primăvăratic ne-a...

TAIFASURI, la aniversare: 800 de numere, mii de pagini, milioane de prieteni!

Știți că sunteți, pur și simplu, minunați? Da, dumneavoastră, cititorii! Am poposit în sufletele voastre ca musafiri și am rămas o familie... Astăzi, revista TAIFASURI „împlinește“ 800 de numere. E o vârstă considerabilă, având în vedere un săptămânal pe hârtie clasică de ziar, care nu doar că se „vinde“, ci este și iubit. Nu suntem mercantili, ne-ați demonstrat că ne iubiți... Și noi v-am arătat dragostea, ieri și azi, trudind pentru un sigiliu al zilei de mâine.

Read more: TAIFASURI, la aniversare: 800 de numere, mii de pagini, milioane de prieteni!