Main menu

header

26-08-1de Cristina Tache

În filozofia Feng Shui, timpul este măsurat cu ajutorul calendarului solar, folosind harta Stelelor Zburătoare. Pe această hartă există cifre de la 1 la 9 ce umplu un pătrat numit Lo Shu, existând în total nouă perioade de timp. Fiecare dintre ele durează 20 de ani, iar un ciclu complet are 180 de ani. Perioada lui 8 a început la 4 februarie 2004 şi se va încheia în 2023. În fiecare an, Stelele Zburătoare îşi schimbă poziţia. Specialistul Feng Shui Salah Graine ne arată cum ne influenţează viaţa aceste stele şi cum le putem activa pe cele pozitive.

Steaua numărul 8 atrage norocul în afaceri
Este cea care aduce prosperitatea şi bogăţia în 2010 şi atrage norocul în afaceri şi mentorii. Elementul caracteristic e lemnul şi steaua poate fi activată prin aşezarea în centrul locuinţei/biroului a „Corabiei bogăţiei” cu pietre semipreţioase şi a unei fântâni cu apă. Evitaţi obiectele din metal în această zonă şi purtaţi amulete din pietre semipreţioase!

Steaua numărul 6 aduce bogăţie neaşteptată
Este steaua favorabilă cerului, iar elementul caracteristic este metalul. O puteţi activa aşezând în zona de est a casei cei „Şase nemuritori” din răşină sau zece bănuţi într-un bol metalic. În plus, puteţi purta o amuletă cu şase bănuţi tot din metal.

Steaua numărul 1, pentru promovare
Este steaua albă a norocului. Aceasta aduce succes în carieră, posibilităţi de promovare şi recunoaştere profesională. O activaţi punând în zona de vest un clopoţel cu şase braţe din metal. Acestei stele îi corespunde elementul apă.

Steaua numărul 9 dublează norocul
Această stea a viitoarei bogăţii şi a şansei în 2010 poate fi activată cu o „lampă cu sclipici”, obiecte de culoare roşie sau din lemn. Acţionează asupra zonei de nord-est din casă şi are ca element caracteristic focul. Purtaţi o amuletă cu nod mistic!

Steaua numărul 4 influenţează relaţiile familiale
Este steaua dragostei, a căsătoriei şi a armoniei în familie. O puteţi activa cu ajutorul „Raţelor mandarine” din lemn, a „Florii de Lotus” din cristal sau a „Pomişorilor cu mandarini”, aşezaţi în nord. Purtaţi o amuletă cu pasărea Phoenix sau cu un dragon. Elementul caracteristic este lemnul.
În numărul următor al revistei veţi afla cum puteţi anihila efectele negative ale celorlalte patru stele zburătoare.

Produsele le puteţi găsi la magazinul Zahir. Pentru consultaţii gratuite cu domnul Salah Graine folosiţi adresa de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau sunaţi la numerele 021/3450412 şi 0728.057.942 între orele 10:00 şi 22:00