Main menu

header

24-07-1de Cristina Tache

În filozofia Feng Shui, timpul este măsurat cu ajutorul calendarului solar, folosind harta Stelelor Zburătoare. Pe această hartă există numere de 1 la 9 ce umplu un pătrat numit „Lo Shu”, existând în total nouă perioade de timp. Fiecare perioadă durează 20 de ani, iar un ciclu complet are 180 de ani. Perioada lui 8 a început la 4 februarie 2004 şi se va încheia în 2023. În fiecare an, Stelele Zburătoare îşi modifică poziţia. Specialistul Feng Shui Salah Graine ne-a explicat în numărul trecut cum putem activa stelele pozitive, iar acum veţi afla cum să le anihilaţi pe cele negative.

Steaua numărul 2 atrage bolile
Efectele ei sunt legate de boală şi stări de anxietate. Ca remediu puteţi aşeza în zona ei de acţiune (nord-est) o figurină wou lu din metal, legat cu aţă roşie şi un piyao de metal. Purtaţi amuleta wou lu din jad. Este în strânsă legătură cu elementul pământ.

Steaua numărul 3 provoacă certuri
Aduce neînţelegeri în familie şi între partenerii de afaceri, procese. Pentru că în ciclul distructiv, focul şi metalul distrug lemnul, aşezaţi în zona de sud mingea de foc, ksitigarba din metal, bănuţi metalici aşezaţi într-un bol oval metalic şi Buddha vesel îmbrăcat în haine roşii. Purtaţi amuleta ksitigarba din metal. Elementul caracteristic este lemnul.

Steaua numărul 5, cea mai nefastă
Aduce pierderi de bani, accidente, nefericire, probleme între parteneri, boală. Efectele ei pot fi remediate dacă în zona din casă în care ea acţionează (sud-est) aşezaţi o pagodă cu cinci elemente din metal şi un clopoţel cu şase braţe, tot din metal. De asemenea, purtaţi o amuletă cu o pagodă metalică având cinci elemente sau cu şase bănuţi metalici. Elementul caracteristic este pământul.

Steaua numărul 7 aduce furturi
Este steaua violenţei, ce atrage jafurile şi pierderile în afaceri. Pentru a dezactiva aceste efecte, aşezaţi în zona de sud-est o figurină cu un rinocer şi un elefant albaştri. Purtaţi amuleta contra accidentelor sau amuleta cu tigru! Metalul este elementul ce caracterizează această stea.

Produsele le puteţi găsi la magazinul Zahir. Pentru consultaţii gratuite cu domnul Salah Graine folosiţi adresa de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau sunaţi la numerele 021/3450412 şi 0728.057.942 între orele 10:00 şi 22:00