Main menu

header

de Ana Trifan

Feng Shui este o filozofie de echilibrare a energiilor interioare şi exterioare, a spaţiului cu noi înşine. Armonia în cămin este ceea ce toţi caută, iar cultura chineză deţine secretul. Cu ajutorul remediilor Feng Shui puteţi aduce linişte în casă, înţelegere în cuplu, sănătate şi succes în carieră. Câteva noţiuni simple, însuşite şi aplicate corect, vă pot face viaţa mai bună. Specialistul Salah Graine vă explică principiile acestei arte şi cum le puteţi folosi în beneficiul dumneavoastră. În acest număr veţi afla despre beneficiile pe care le poate aduce un bol cântător.

Confecţionat din 12 metale
Bolul cântător tibetan datează din perioada 560-480 înainte de Hristos şi a fost adus din India în Tibet, împreună cu învăţăturile lui Buddha. Acesta produce sunete care invocă o stare profundă de relaxare, folosite în timpul meditaţiei, scopul final fiind iluminarea.
Bolul poate fi găsit în altarele budiste, în temple, mănăstiri, săli de meditaţie din întreaga lume şi chiar în saloanele de întreţinere şi frumuseţe. O analiză făcută de „British Museum” din Londra arată că aceste boluri sunt confecţionate din 12 metale - argint, nichel, cupru, zinc, antimoniu, staniu, plumb, cobalt, bismut, arsenic, cadmiu şi fier.

Purifică locuinţa şi diminuează efectele negative
Mulţi oameni consideră că amestecul bogat în conotaţii armonice pe care le produce bolul are efect direct asupra echilibrării chakrelor. Salah Graine, specialistul în Feng Shui, vă recomandă utilizarea bolului cântător pentru a vă purifica locuinţa şi pentru a diminua efectele negative provocate în 2010 de steaua 5 (fatală) şi steaua 2 (a bolilor). Bolul este întotdeauna însoţit de un ciocănel de lemn cu ajutorul căruia se freacă marginea superioară, de la stânga la dreapta. Astfel, se produce acel sunet care energizează pozitiv atât casa, cât şi pe locatarii ei.

Eliberează energiile creatoare
Masajul sonor poate fi o metodă independentă sau complementară altor tratamente. O putem întâlni atât în centrele de întreţinere fizică ale marilor hoteluri, cât şi în institutele de înfrumuseţare, în saloanele de coafură sau de îngrijire corporală. Sunetul atinge ce este mai profund în fiecare, făcând sufletul să vibreze. Simultan, risipeşte tensiunile şi eliberează energiile creatoare.

Poate fi folosit şi acasă
Masajul cu bolul cântător este foarte simplu şi poate fi făcut şi acasă. În saloanele specializate, practicianul îl aşază pe corpul clientului şi-l face să vibreze, lovindu-l cu ciocănelul, astfel încât întregul corp să rezoneze, la rândul său, în mod armonios. Printre beneficiile aduse de masajul cu bol cântător se numără: armonizarea fiecărei celule a corpului, reducerea stresului, întărirea sistemului imunitar şi calmarea durerilor de cap. De asemenea, persoanele care trec printr-un astfel de masaj vor fi optimiste şi vor dezvălui noi surse de creativitate.

Produsele le puteţi găsi la magazinul Zahir. Pentru consultaţii gratuite cu domnul Salah Graine folosiţi adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau sunaţi la numerele 021/3450412 şi 0728.057.942 între orele 10-22